Straight άνδρας αναρωτιέται αν ο κορονοϊός τον έχει κάνει γκέι ή μπάι

27/05/2020
από

Ένας 32άρης που αυτοπροσδιορίζεται ως straight ισχυρίζεται ότι η όλη η ιστορία με τον κορονοϊό είχε ως αποτέλεσμα να αναδυθούν οι κρυμμένες του σεξουαλικές επιθυμίες με άλλους άνδρες. Ο ίδιος δεν ξέρει τι να κάνει γι αυτό και ζήτησε συμβουλές από την queer στήλη της Anna Pulley στο Chicago Tribute.

«Είμαι ένας σύντομα 32 χρόνων άντρας που έχει βρεθεί σε μόνο δύο μεγάλες σχέσεις με γυναίκες. Όλη μου τη ζωή έλκομαι από γυναίκες (έρωτας με την πρώτη ματιά με κοπέλες στο λύκειο, δεσμοί με γυναίκες κ.τ.λ.).»

Ο κορονοϊός χτύπησε και την Αμερική και τότε όλα τα πράγματα άλλαξαν γι’ αυτόν.

«Κατά την διάρκεια τις κρίσης με τον κορονοϊό, άρχισα να νιώθω περισσότερο μια έλξη προς τους άντρες (ακόμα και κατά τον αυνανισμό). Με έχει πιάσει απροετοίμαστο».

Χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες ο άντρας σημειώνει ότι «υπήρχαν κάποια σημάδια όταν ήμουν μικρότερος, αλλά δεν έδωσα ποτέ σημασία. Τώρα τα συναισθήματα αυτά έχουν επιστρέψει και είναι πιο δύσκολο να τα αγνοήσω».

«Οπότε, αναρωτιέμαι αν είμαι γκέι και γι’ αυτό δεν ενδιαφέρομαι πλέον για σχέσεις με γυναίκες ή είναι επειδή φοβάμαι την δέσμευση στις σχέσεις. Ποτέ δεν μπορώ να βρω μια γυναίκα αρκετά καλή. Ή μήπως αυτό είναι κάτι το παροδικό; Ή μήπως είμαι αμφιφιλόφυλος και πρέπει να διαχειριστώ αυτή την πλευρά του εαυτού μου που δεν θέλω;»

Προσθέτει επίσης «Δεν θέλω να είμαι γκέι. Πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου με μια γυναίκα και παιδιά».

Τώρα αναρωτιέται: «Τι συμβαίνει με εμένα;»

Στην απάντησή της η Pulley εφησυχάζει τον ίδιο λέγοντας του ότι δεν πάει τίποτα στραβά με αυτόν και ότι οι δυσκολίες που έχει και αυτά που νιώθει είναι κάτι που συμβαίνει αρκετά.

«Δεν είσαι ο μόνος που έχει μεγάλες απορίες κατά την διάρκεια της πανδημία του COVID-19. Αρκετοί άνθρωποι τις έχουν».

«Τώρα που έχουμε εγκλωβιστεί στα σπίτια μας, έχουμε λίγο χώρο να καθίσουμε με τους εαυτούς μας – καμία φορά άβολα- και να περάσουμε κάποιες ώρες μαζί του, και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε εκπληκτικά ευρήματα. Την προηγούμενη εβδομάδα, ένα γνωστό μου άτομο αναρωτιόταν μήπως είναι τρανς. Ένα άλλο άτομο χώρισε με την μακροχρόνια σχέση του. Και μια πολυσυντροφική παντρεμένη γυναίκα συνειδητοποίησε ότι τελικά ήταν μονογαμική και λεσβία. Και όλα αυτά έγιναν σε μια εβδομάδα».

Η Pulley λέει στον άντρα ότι είναι σημαντικό που κάνει αυτές τις ερωτήσεις και τον συμβουλεύει να ψάξει βαθιά στο εαυτό του γι αυτές τις απαντήσεις.

«Και εγώ πίστευα ότι θα παντρευόμουν έναν άντρα και θα κάνω παιδιά, αλλά κανένα από αυτά τα πράγματα δεν συνέβη και είμαι μια χαρά με αυτό. Παραπάνω από καλά θα έλεγα. Δεν μπορώ να κοιτάξω σε μια κρυστάλλινη σφαίρα και να σου πω ποιος είσαι και πως θα καταλήξεις, αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι θα είναι μια χαρά ανεξαρτήτως του τι θα επιλέξεις, ανεξαρτήτως της σεξουαλικότητάς σου ή του τι σου φυλάσσει το μέλλον».

Καταλήγοντας η Pulley του λέει «Σε ενθαρρύνω (πάντα με ασφάλεια και αν είναι εφικτό) να ενδώσεις αυτέ τις επιθυμίες σου. Πήγαινε μερικά ραντεβού με άνδρες και δες πως αισθάνεσαι με αυτό».

«Δεν χρειάζεται να βάλεις κάποια ταμπέλα για να το κάνεις αυτό. Δεν χρειάζεται να νιώθεις αυτοπεποίθηση, βεβαιότητα ή ν έχεις απάντηση στις ερωτήσεις του. Το μόνο που χρειάζεται είναι η περιέργεια σου και η επιθυμίας σου να το κάνεις».




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!