JoJo: “Δεν ξέρω ποια θα ήμουν” χωρίς το ΛΟΑΤΚΙ+ κοινό μου

21/05/2020
από

Ως μέρος της σειράς βίντεο #Pride365, το pride.com συνδέθηκε μέσω του Zoom με την τραγουδίστρια JoJo, η οποία μίλησε για τη ζωή και το νέο της άλμπουμ.

Μπορεί να τη θυμάστε το 2004 να λέει το “Leave (Get Out)” και το “Too Little Too Late,” αλλά η Jojo σήμερα έχει μεγαλώσει και είναι πια μία ώριμη καλλιτέχνιδα και μία σέξι γυναίκα!

Οι συντάκτες Taylor Henderson και Raffy Ermac (και σούπερ-φανς της) μίλησαν μαζί της για αυτό το μεγάλωμά της, την εξέλιξή της στο τραγούδι, τη σχέση της με την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και τις καλλιτέχνιδες και τους καλλιτέχνες που θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί τους (Ariana Grande, Kehlani, SZA, and Megan Thee Stallion).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JoJo. (@iamjojo) στις

Όσον αφορά στη σχέση της με την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα είπε:

“Η συμμαχία μου με την γκέι κοινότητα, μου έχει δώσει πολύ έμπνευση όλα αυτά τα χρόνια.” 

Η 29χρονη καλλιτέχνιδα εξήγησε ότι ήταν οι ΛΟΑΤΚΙ+ φανς της, που την έχουν στηρίξει ανά τα χρόνια, ειδικά εκείνα τα άτομα που έχουν μεγαλώσει μαζί της και πραγματικά την ενθάρρυναν με έναν πολύ γνήσιο τρόπο και συναίσθημα.

Είπε ακόμη:

“Έχουμε καταφέρει να έχουμε μία μακροχρόνια σχέση, και δεν ξέρω ποια θα ήμουν χωρίς τα γκέι άτομα στην καθημερινότητά μου και ως μέρος της ζωής μου. Δεν ξέρω ποια θα ήμουν. Με έμαθαν να είμαι ο εαυτός μου. Απλά το θάρρος που χρειάζεται κάποιες φορές να είσαι ο εαυτός σου, σε οποιαδήποτε μικρή πόλη, ή σε οποιαδήποτε κατάσταση βρεθείς, αυτό μου έδωσε την ώθηση να είμαι κι εγώ περισσότερο ο εαυτός μου.” 

Άκουσε το νέο της άλμπουμ:




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!