Το “πριν & μετά” ενός άνδρα που κόλλησε κορονοϊό, μετά από ένα πάρτι στο Μαϊάμι

21/05/2020
από

Ένας άνδρας που κόλλησε τον Covid-19 σε ένα γκέι φεστιβάλ στο Μαϊάμι ανέβασε στο Instagram μερικές φωτογραφίες του, μετά από 6 εβδομάδες παραμονής στο νοσοκομείο.

Ο Mike Schultz, ένας 43χρονος νοσοκόμος από το Σαν Φρανσίσκο δεν είχε κανένα σύμπτωμα, όταν έμαθε πως πάσχει από κορονοϊό. Τον περασμένο Μάρτιο αποφάσισε να πάει στο Μαϊάμι για το Winter Party Festival.

Μια εβδομάδα αργότερα, ενημερώθηκε πως κάποιοι από τους συμμετέχοντες είχαν προσβληθεί από τον ιό και αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο για να εξεταστεί.

Μετά την εξέταση τα πρώτα συμπτώματα άρχισαν να εμφανίζονται, με τον Schultz να παραμένει στο νοσοκομείο για θεραπεία. Τα πράγματα χειροτέρευσαν. Δυσκολευόταν πολύ να αναπνεύσει, λόγω οξείας πνευμονίας και του χορηγήθηκε οξυγόνο για μέρες.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Schultz μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες του εαυτού του, μετά από αυτή την περιπέτεια. Όπως λέει, θέλει να μεταφέρει το μήνυμα ότι αυτή η ασθένεια μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε.

“Ήθελα να δείξω στον καθένα πόσο άσχημο είναι να είσαι διασωληνωμένος για 6 εβδομάδες”, έγραψε σε μία από τις αναρτήσεις του.

“Τις τελευταίες 8 εβδομάδες είμαι μακριά από την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Γίνομαι όμως πιο δυνατός κάθε μέρα”.

Μιλώντας στο  Buzzfeed, ο Schultz είπε πως γνώριζε τους κινδύνους όταν πήγε στο πάρτι, αλλά πίστευε ότι λόγω ηλικίας δεν κινδύνευε.

“Δεν πίστευα πως είναι κάτι σοβαρό, μέχρι που όλα αυτά άρχισαν να συμβαίνουν”, δήλωσε χαρακτηριστικά.




Δες και αυτό!