Hornet: Ένας στους τρεις γκέι & bi άνδρες δεν αισθάνεται ασφάλεια στο σπίτι

13/05/2020
από

Σχεδόν το ένα τρίτο των γκέι και bi ανδρών δήλωσε πως αισθάνεται ευάλωτο στο σπίτι του, σύμφωνα με μια έρευνα που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Η έρευνα που διεξήχθη από την εφαρμογή Hornet (απευθύνεται κυρίως σε γκέι και bi άνδρες) για χάρη του Reuters, έδειξε πως το 30% των ανδρών που συμμετείχαν δήλωσαν πως αισθάνονται ανασφάλεια για τη σωματική τους και συναισθηματική του υγεία, όσο παραμένουν στο σπίτι.

“Σκεφτείτε πώς είναι να είσαι ένας γκέι 21 ετών και να πρέπει να ζεις με μια οικογένεια που είναι εξαιρετικά συντηρητική και που σε πιέζει να παντρευτείς με γυναίκα”, δήλωσε ο Alex Garner, υπεύθυνος για τον σχεδιασμό της έρευνας.

“Πρέπει να βρούμε τρόπους να υποστηρίξουμε τα άτομα που ζουν σε μη υποστηρικτικά περιβάλλοντα”.

Οι περιορισμοί λόγω κορονοϊού έχουν επιβάλλει σε εκατομμύρια άτομα τον εγκλεισμό στο σπίτι, οδηγώντας σε αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας.

Το Hornet έστειλε το ερωτηματολόγιο σε 30 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, με το 18% των απαντήσεων να έρχεται από τη Βραζιλία, το 10% από τη Γαλλία και τη Ρωσία και το 9% από την Τουρκία.

Οι περισσότεροι χρήστες απάντησαν ότι η καραντίνα επηρέασε την ψυχική τους υγεία, με το 72% να βιώνει έντονη ανησυχία και ένα 24% έντονη μοναξιά.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!