Queering The Map: Ιστορίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου

28/04/2020
από

Ένας διαδραστικός χάρτης για να ανακαλύψεις και να διαβάσεις μοναδικές αληθινές ιστορίες ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, για στιγμές που έχουν αιχμαλωτίσει σε σημεία του χάρτη.

Στον χάρτη υπάρχουν καταγραφές και για την χώρα μας, από την Κρήτη, μέχρι την Καλαμάτα και τη Φλώρινα, κι από τη Ρόδο μέχρι τη Θεσσαλονίκη και την Κέρκυρα.

Πάρτε μία γεύση:

Κρήτη, λίγο πιο έξω από τα Μάταλα: Κάναμε σεξ στην παραλία και κοιμηθήκαμε κάτω από τα αστέρια. Μου είπες ότι μισείς τις αγκαλιές, αλλά μαζί μου σου άρεσαν.
Σαντορίνη, Περίσσα: Μείναμε ξύπνια μέχρι την αυγή στην παραλία να συζητάμε για τη φιλοσοφία, το φύλο, τον καπιταλισμό. Είδαμε τον ήλιο να ανατέλλει από το νερό και ήταν όλα τόσο ειρηνικά.
Σύμη, Πεδί: Ήσουν το πρώτο μου φιλί με αγόρι.
Θολό, λίγο έξω απ’ το Γιαννιτσοχώρι: Εδώ άρχισα να καταλαβαίνω ότι είμαι τρανς άνδρας.
Σε κεντρικό σημείο του Ναυπλίου: Εδώ αποφάσισα να την πέσω στον καθηγητή μου, ενώ είμαστε σε σχολική εκδρομή.
Πεντέλη: Εδώ μεγάλωσα. Στα 14 κατάλαβα ότι ήσουν ερωτευμένη/ος με την/τον καλύτερή/ο μου φίλη/ο. Δεν ξέρω αν θα αισθάνομαι το ίδιο ασφαλής σε αυτούς τους δρόμους της πόλης. Πολλές φορές είναι πολύ μοναχικό το να υπάρχεις απλά.
Βύρωνας: Έκανα σεξ με το άτομο που ήθελα εδώ και καιρό.
Μυτιλήνη: Πάμε λεσβίες!
Ζωγράφου: Εδώ φίλησα το πρώτο μου αγόρι. Ήταν τα γενέθλια του πατέρα μου και προσπαθούσα να αποφύγω το σπίτι, με τον ίδιο και τους αηδιαστικούς φίλους του, τον σεξισμό τους και την καημένη τη μάνα μου. Μετά από χρόνια έμαθα ότι παντρεύτηκες. Έμαθες ότι είμαι λεσβία. Μάλλον τα δικά μου νέα είναι καλύτερα από τα δικά σου!
Πάτρα: Εδώ έκλαψα με τη μάνα μου.
Ιωάννινα: Εδώ έγινε μία απόπειρα coming out.
Λάρισα: Ένας φίλος με έστειλε να συναντήσω έναν τύπο για να μας δώσει χόρτο… Κατέληξα να του κάνω στοματικό μέσα στον δρόμο. Πόσο αναμενόμενο εκ μέρους μου…
Θεσσαλονίκη, κοντά στη Νέα Κρήνη: Πώς θα μπορούσα να ξεχάσω το πρώτο μου φιλί από την Ελληνίδα μεγαλόσωμη, παχουλή λεσβία;

Μπείτε εδώ για να ανακαλύψετε περισσότερες από την Ελλάδα, αλλά και όλον τον κόσμο!




Δες και αυτό!