Στρέιτ άνδρες εκφράζουν τη λαγνεία τους για τον Oscar Isaac στο τουίτερ

17/04/2020
από
Στρέιτ άνδρες εκφράζουν στο τουίτερ τη λαγνεία τους για τον Oscar Isaac
Στρέιτ άνδρες εκφράζουν στο τουίτερ τη λαγνεία τους για τον Oscar Isaac

Αν νομίζατε ότι ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός Timothée Chalamet ήταν ο μόνος ηθοποιός του Dune, που θέλει ο κόσμος, τότε κάνετε λάθος.

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας του Denis Villeneuve (που την περιμένουμε φέτος τον Δεκέμβριο), και είδαμε τη λατρεμένη Zendaya από το Euphoria, αλλά και τον Jason Momoa να είναι μέλη του καστ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Warner Bros. Pictures (@wbpictures) στις

Όμως, μεταξύ των φωτογραφιών κυκλοφόρησε και μία φωτογραφία του Oscar Isaac (που παίζει τον πατέρα του Timothée στην ταινία) και φαίνεται ότι όλα τα άτομα που βρίσκονται στο διαδίκτυο, ανεξαρτήτως του που τοποθετούν τον εαυτό τους στο φάσμα του φύλου και στο φάσμα του σεξουαλικού προσανατολισμού, έχουν πάθει ταράκουλο μαζί του. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, τουλάχιστον έχουμε να λέμε ότι σε κάτι συμφωνούμε όλες/οι/@, στο ότι ο Oscar Isaac είναι απίστευτα σέξι.

Πρώτος στο Twitter ο λογαριασμός @d1amondsdanc1ng παρατήρησε ότι πολλοί στρέιτ άνδρες εκφράζουν την αγάπη τους (και τη λαγνεία τους) για τον ηθοποιό, ενώ στη συνέχεια βλέπει κανείς ότι ο θαυμασμός για τον υπερβολικά σέξι Oscar Isaac εκτείνεται προς πάσα κατεύθυνση.




Δες και αυτό!