“Η απομόνωση μας ένωσε”: Μια ρομαντική ιστορία στα χρόνια της καραντίνας

0
5

O Aaron Hussey και ο Reed Badman είχαν βγει μόνο πέντε ραντεβού, πριν ο κορονοϊός τους αναγκάσει να μείνουν μαζί σε καραντίνα. Πλέον έχουν γίνει ζευγάρι.

Ο 34χρονος Aaron και ο 25χρονος Reed γνωρίστηκαν στο Instagram πριν λίγους μήνες. Μιλούσαν συχνά και κάποια στιγμή αποφάσισαν να συναντηθούν. Υπήρχε μόνο ένα πρόβλημα. Ο Reed έμενε στο Κάρντιφ ενώ ο Aaron στο Λονδίνο.

Παρόλ΄αυτά, αποφάσισαν να καλύψουν την απόσταση, βγαίνοντας πέντε ραντεβού. Λίγο αργότερα, ο Reed δέχθηκε  την πρόταση για μια νέα δουλειά στο Λονδίνο. Μετακόμισε λοιπόν στην πρωτεύουσα, νοικιάζοντας ένα διαμέρισμα. Aν και με τον Aaron τα πήγαιναν αρκετά καλά και οι δύο πίστευαν πως ήταν πολύ νωρίς για να σκεφτούν τη συγκατοίκηση.

“Και τότε ξεκίνησε ο κορονοϊός”, δήλωσε ο Aaron στο PinkNews. Μια μέρα και ενώ βρίσκονταν μαζί, ο Reed μαθαίνει από τη σπιτονοικοκυρά του, η οποία μένει στο ίδιο κτίριο, ότι είχε προσβληθεί από τον ιό. Αποφάσισαν να μην το ριψοκινδυνεύσουν και να περάσουν μαζί τις επόμενες μέρες.

“Έμεινε εδώ για λίγες μέρες για να είναι ασφαλής και να δει τι θα γίνει”, λέει ο Aaron. “Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών όμως ανακοινώθηκε η καραντίνα. Πήραμε λοιπόν την απόφαση να μείνουμε μαζί, μέχρι να τελειώσει”.

Το να μένεις σε καραντίνα με κάποιον που έχεις συναντήσει μόλις λίγες φορές είναι αρκετά επίφοβο. Όχι όμως γι΄αυτούς τους δύο. Τώρα είναι και επίσημα ζευγάρι και χαίρονται που περνούν μαζί την καθημερινότητά τους.

“Το να βρίσκεσαι ξαφνικά κλειδωμένος με κάποιον για 24 ώρες την ημέρα, σίγουρα επιταχύνει τη φάση του να τον γνωρίσεις καλύτερα. Ευτυχώς δεν ενοχλεί ο ένας τον άλλο και προς το παρόν δεν έχουμε φτάσει στο σημείο που δεν έχουμε τι να συζητήσουμε”, τονίζει ο Aaron.

Σ΄αυτό συμφωνεί και ο Reed. “Είχαμε ήδη μοιραστεί κάποιες πολύ καλές στιγμές μαζί, αλλά το περνάμε όλο τον χρόνο μας μαζί, σίγουρα αλλάζει τα πράγματα. Για έναν περίεργο όμως λόγο είναι ωραίο να γνωρίζεις τον άλλο, χωρίς άλλους περισπασμούς”.

Η αποδοχή της νέας πραγματικότητας ήταν φυσικά δύσκολη και για τους δύο και με πολλές προκλήσεις.

“Αλλά υπάρχει κάτι σ΄αυτή την πανδημία που σε κάνει να συνειδητοποιείς πως κάποιες φορές πρέπει απλά να πηγαίνεις με το ρεύμα και να επιτρέπεις στα πράγματα να συμβούν”, εξηγεί ο Reed. “Νομίζω πως αισθάνομαι κάπως χαρούμενος με τον τρόπο που ξεκίνησε η σχέση μας, που έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε τόσο καλά. Όλη αυτή η απομόνωση μας ένωσε”. 

Όπως λένε, η σχέση τους γίνεται όλο και δυνατή. Μόλις προχθές ο Reed γνώρισε τη μητέρα του Aaron μέσω FaceTime.

Αν και είναι δύσκολο να προβλέψουν το μέλλον, το ζευγάρι ανυπομονεί να τελειώσει την καραντίνα και να συνεχίσει τη ζωή του ως ζευγάρι.

“Είναι ευγενικός, με καταλαβαίνει και μαγειρεύει υπέροχα”, σχολιάζει ο Aaron. “Ανυπομονώ να τον βγάλω ραντεβού, πέρα από το σαλόνι του σπιτιού”.