Σε καραντίνα με την 80χρονη γιαγιά μου

03/04/2020

O Tommy Ferris ζει με την 80χρονη γιαγιά του, Nana Jean, στο Γκλόστερσαιρ της Βρετανίας.

Η γιαγιά του έχει άνοια και δεν γνωρίζει για τον κορονοϊό. O Tommy φροντίζει καθημερινά για την υγεία, την ασφάλεια αλλά και τη διασκέδασή της. Καταγράφει μάλιστα τις στιγμές που περνούν μαζί σε μια σειρά από αστεία και συγκινητικά βίντεο.

Σε μια στιγμή, ακούμε τη γιαγιά του να λέει πως “μια μέρα πρόκειται να κάνει μια γυναίκα πολύ ευτυχισμένη”. 

“Θα μπορούσα να κάνω πολλές γυναίκες ευτυχισμένες, αλλά δε θα παντρευτώ καμία”, της απάντα ο εγγονός της.

“Γιατί όχι;”, τον ρωτά εκείνη.

Ο Tommy τότε της θυμίζει και πάλι ότι είναι γκέι. “Είμαστε ακριβώς το ίδιο, όπως ο καθένας. Απλά τυχαίνει να ερωτευόμαστε άτομα που έχουν το ίδιο πράγμα στο παντελόνι τους με εμάς”.

Ακούγοντάς το, η γιαγιά του ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!