Ομάδα Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Υποστήριξης από το ΣΥΔ

26/03/2020
από

H Ομάδα Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Υποστήριξης του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ) συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της, τόσο μέσω τηλεδιάσκεψης (Skype), όσο και τηλεφωνικά, σε όσα τρανς, φυλοδιαφορετικά και γενικότερα ΛΟΑΤΚΙ+ πρόσωπα έχουν ανάγκη.

Η υπηρεσία συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης δεν αφορά μόνο σε ενήλικα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, αλλά και ΛΟΑΤΚΙ παιδιά και έφηβους αλλά και τους γονείς τρανς και ΛΟΑΤΚΙ+ παιδιών και εφήβων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΣΥΔ:

Η Ομάδα Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης του ΣΥΔ:

Αθήνα

Πάρβη Πάλμου: Κλινική Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt, Υποψηφία Διδακτορικής Διατριβής στο Πανεπιστήμιο του Bolton, μέλος της Διεπιστημονικής Γνωμοδοτικής Επιτροπής για τη διόρθωση του καταχωρισμένου φύλου ανηλίκων του Υπουργείου Υγείας & Υπουργείου Δικαιοσύνης, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας Εργασίας του Υπουργείου Υγείας για την υγειονομική κάλυψη των τρανς προσώπων, μέλος του ΣΥΔ και Υπεύθυνη Τμήματος Υγείας Τρανς και Ιντερσεξ Οικογενειών.

Άννα Απέργη: Σύμβουλος Life Coaching/Συμβουλευτική Ψυχολογία, συμμετείχε στις εργασίες της Επιστημονικής Ομάδας Εργασίας του Υπουργείου Υγείας για την υγειονομική κάλυψη των τρανς προσώπων, Υπεύθυνη Ενδυνάμωσης Τρανς Ατόμων, μέλος του ΣΥΔ.

Βανέσσα Θεοδώρου: Σύμβουλος ψυχικής υγείας. Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια, μέλος του ΣΥΔ.

Σαλίνα Καραβελα: Ψυχολόγος, Συστημική- Αφηγηματική Ψυχοθεραπεύτρια, μέλος του ΣΥΔ.

Μαρία-Χριστίνα Σμυρναίου: Σύμβουλος ψυχικής υγείας, Σύμβουλος γονέων, Προσωποκεντρική Προσέγγιση, μέλος του ΣΥΔ.

Θεσσαλονίκη

Σταύρος Μπουφίδης: Ψυχίατρος, Ψυχοθεραπευτής Συστημικής Προσέγγισης, Sleep Specialist, μέλος της Διεπιστημονικής Γνωμοδοτικής Επιτροπής για τη διόρθωση του καταχωρισμένου φύλου ανηλίκων του Υπουργείου Υγείας & Υπουργείου Δικαιοσύνης, μέλος του ΣΥΔ και Υπεύθυνος Τμήματος Υγείας, Ψυχολογικής Υποστήριξης & Υποστήριξης Τρανς και ΛΟΑΤΚΙ+ Οικογενειών.

 




Δες και αυτό!