“Νιοπαντροι … ακόμη σε καραντίνα”: Ζευγάρι στη Νέα Υόρκη παντρεύτηκε στο διαμέρισμά του

26/03/2020

Με την πανδημία του κορονοϊού να έχει κλείσει σχεδόν τα πάντα, κάποια ζευγάρια αποφασίζουν να τελέσουν τον γάμο τους στο σπίτι.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Mitch και του Brian, που ζουν στη Νέα Υόρκη.

Αν και αρραβωνιάστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Provincetown το περασμένο καλοκαίρι, το ζευγάρι δε σχεδίαζε να παντρευτεί την περασμένη εβδομάδα … αλλά η πανδημία προκάλεσε αλλαγή σχεδίων.

Ο Mitch δήλωσε στο PinkNews ότι εργάζεται για μια μη κερδοσκοπική εταιρεία για την τέχνη και τον πολιτισμό. Φοβόταν ότι η πανδημία θα μπορούσε να τον οδηγήσει να χάσει τη δουλειά του και ως εκ τούτου την ασφάλιση υγείας του.

Οι δύο άνδρες αποφάσισαν ότι τώρα θα ήταν μια καλή στιγμή για να παντρευτούν.

“Θεωρήσαμε ότι ήταν καλή η ιδέα να τραβήξουμε τη σκανδάλη και να παντρευτούμε”, είπε ο Mitch. “Για να μπορώ να προστεθώ στην ασφάλιση υγείας του Brian, αν φτάσουμε ως εκεί. Έτσι, την περασμένη Πέμπτη, παραβιάσαμε για λίγο τον εγκλεισμό μας και πήγαμε στο Δημαρχείο για να πάρουμε την άδεια γάμου μας.”

https://www.instagram.com/p/B-ATmh4hfzD/

Το Δημαρχείο τους είπε ότι θα μπορούσαν να παντρευτούν, αν η άδειά τους έχει την υπογραφή από ένα εξουσιοδοτημένο άτομο. Ευτυχώς, ένας συνεργάτης του Brian έχει εξουσιοδοτηθεί να τελεί γάμους. Οι δύο άνδρες πήραν την άδεια και έσπευσαν πίσω στο διαμέρισμά τους.

Εκεί, μαζί με τον συνάδελφο και δύο φίλους ως μάρτυρες, έκαναν τη γαμήλια τελετή τους. Γιορτασαν τοποθετώντας μια πινακίδα στο μπαλκόνι που έγραφε: “Νιοπαντροι: Ακόμα καραντίνα”.

“Το διαμέρισμα μας δεν ήταν ακριβώς ο χώρος των ονείρων μας, αλλά αισθανθήκαμε πως ήταν σωστό να το κάνουμε”, δήλωσε ο Mitch.

“Ανυπομονούμε να το γιορτάσουμε με όλους, όταν μας επιτραπεί να βγούμε και πάλι έξω.”

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!