Πέθανε ΛΟΑΤΚΙ+ δικηγόρος από τον κορονοϊό και ιερέας μιλά για «κρίση του Θεού» 

24/03/2020
από
Πέθανε ΛΟΑΤΚΙ+ δικηγόρος από τον κορονοϊό και ιερέας μιλά για «κρίση του Θεού» 
Πέθανε ΛΟΑΤΚΙ+ δικηγόρος από τον κορονοϊό και ιερέας μιλά για «κρίση του Θεού» 

Ο ευαγγελικός ομοφοβικός ιερέας Rick Wiles γιορτάζει το θάνατο ενός εξέχοντος ΛΟΑΤΚΙ+ δικηγόρου, που είχε κορονοϊό κάνοντας λόγο για θεϊκή κρίση.

Rick Wiles
Rick Wiles

Ο 57χρονος Richard Weber Jr, ήταν μέλος του δικηγορικού ΛΟΑΤ συλλόγου της Νέας Υόρκης. Είχε αφιερώσει τη ζωή του στον αγώνα των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+ ανθρώπων, και πολύ συχνά εργαζόταν pro bono (χωρίς να αμείβεται).

Ο Weber είχε τον ιό, αισθανόταν ότι ανάρρωνε, και δύο μέρες μετά, δυστυχώς, έφυγε από τη ζωή. Περιγράφεται από τους συναδέλφους του ως “ένα αγαθό και καλό άτομο, που φρόντιζε τους ανθρώπους, που έδινε γενναιόδωρα τις συμβουλές του, τα νομικά του ταλέντα, και την ενέργειά του στην κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων” .

Δεδομένου ότι τα αφιερώματα προς τη μνήμη του κατέκλυσαν τα media από όλα εκείνα τα άτομα που τον αγαπούσαν, ο θλιβερός αντισημίτης, φανατικός και υπερασπιστής των θεωριών συνωμοσίας Rick Wiles, βρήκε την ευκαιρία να στάξει ομοφοβικό και μισανθρωπικό δηλητήριο. Μιλώντας για την ακροδεξιά συνωμοσία του TruNews, ο Wiles δήλωσε ότι ο θάνατος του Weber ήταν ένα σημάδι της κρίσης του Θεού και της απόδειξης ότι η επιδημία του κορονοϊού είναι μια επιδημία προς το τέλος του κόσμου.

“[Ο Weber] ήταν ανώτερος δικηγόρος του LGBT Bar Association της Νέας Υόρκης” , δήλωσε ο Wiles,

“Οι δικηγόροι που δικάζουν εκκλησίες, οι δικηγόροι που δικάζουν υπουργεία… ένας από τους ανώτερους δικηγόρους του κινήματος για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων πέθανε σήμερα στη Νέα Υόρκη του κορονοϊού.” 

Οι κατηγορίες των λόγων του Wiles για τον Weber δεν ακούγονται ως ο μεγαλύτερος έπαινος;

Και βέβαια συνέχισε, με αυτό που γνωρίζει καλά, σπέρνοντας φόβο στον κόσμο:

“Υπάρχει μια κρίση, σας λέω, μια πανούκλα είναι σε εξέλιξη. Προστατευτείτε από το αίμα του Ιησού Χριστού. Μην είστε σε αντίθεση με τον Κύριο Ιησού Χριστό και την εκκλησία του! Υπάρχει ένας άγγελος θανάτου σε ολόκληρο τον κόσμο και η μόνη σας ασφάλεια είναι στον Χριστό.” 




Δες και αυτό!