Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, ο Nashom Wooden δεν είναι πια μαζί μας. Πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου και του σχεδιαστή του Project Runway, Geoffrey Mac, ανέφεραν τον COVID-19, ως αιτία του θανάτου του.

Έφυγε από τη ζωή ο Nashom Wooden γνωστός και ως drag queen Mona Foot
Έφυγε από τη ζωή ο Nashom Wooden γνωστός και ως drag queen Mona Foot

Ο Mac ήταν στενός φίλος του Wooden, και έβαλε ένα βίντεο στο Instagram για να ανακοινώσει το δυσάρεστο αυτό γεγονός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🔳 GEOFFREY MAC 🔳 (@geoffreymac) στις

“Θέλω μόνο να βεβαιωθώ ότι όλοι εκεί έξω είναι υγιείς και φροντίζουν ο ένας τον άλλο” , είπε ο Mac με δάκρυα στα μάτια, “Ο ιός είναι πραγματικός και είμαι τόσο λυπημένος.” 

 Καθώς η είδηση κυκλοφόρησε στους κόλπους της νυχτερινής ζωής της πόλη της Νέας Υόρκης οι αναρτήσεις για το θάνατο του Wooden πλήθαιναν.

 Ένα μεγάλο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, θυμήθηκε τότε που ο Wooden είχε φτάσει εκεί ως Mona Foot, το 1989, σύμφωνα με το περιοδικό Paper. Έκανε σόου ως Boy Bar, κυρίως με lip syncs σε κομμάτια της Aretha Franklin. Έμαθε makeup από τον RuPaul σε ένα off-Broadway σόου με το όνομα My Pet Homo. Ως ένα μέρος της κληρονομιάς της Mona, υπήρξε μια παράσταση με τίτλο “I’m Every Woman” στο Union Square Park ως Wonder Woman.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lina Bradford (@thelinabradford) στις

“Κανείς δεν το είδε να έρχεται” , είχε πει ο Wooden στο Paper. “Να μην είναι μόνο μία υπερηρωίδα, αλλά να είμαι μαύρη και άνδρας, δεν είχα συνειδητοποιήσει τη στιγμή που ήμουν θηλυκό.” Θα συνέχιζε να παίζει στα Crobar και Barracuda.

Όμως, με την πάροδο του χρόνου, ο Wooden άφησε τη Mona. Έγινε τραγουδιστής των The Ones, ακολούθησε η ταινία Flawless και εργάστηκε στο περίφημο gay nightclub The Cock στη Νέα Υόρκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Lucky Lady Lailah Lancing (@ms.lancing) στις