Λουκέτο σε όποιο σχολείο της Αγγλίας δεν εντάσσει τη ΛΟΑΤ εκπαίδευση

23/03/2020
από
Ένα ορθόδοξο εβραϊκό σχολείο έχει δύο εβδομάδες διορία, για να εισαγάγει τη ΛΟΑΤ συμπεριληπτική εκπαίδευση, διαφορετικά κινδυνεύει να κλείσει.
Ένα ορθόδοξο εβραϊκό σχολείο έχει δύο εβδομάδες διορία, για να εισαγάγει τη ΛΟΑΤ συμπεριληπτική εκπαίδευση, διαφορετικά κινδυνεύει να κλείσει.

Ένα ορθόδοξο σχολείο έχει δύο εβδομάδες διορία, για να εισαγάγει τη ΛΟΑΤ συμπεριληπτική εκπαίδευση, διαφορετικά κινδυνεύει να κλείσει.

Το Mechinoh, ένα μικρό ανεξάρτητο εβραϊκό σχολείο αρρένων στο Salford του Μάντσεστερ, αποτυγχάνει επανειλημμένα στις επιθεωρήσεις, λόγω της άρνησής του να τηρήσει τα πρότυπα, που ορίζει ο νόμος για την ισότητα. Το σχολείο ενημερώθηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο, ότι έπρεπε να διευθετήσει το θέμα, μετά από μια επιθεώρηση που διαπίστωσε «αδυναμίες στην ανάπτυξη της πνευματικής, ηθικής, κοινωνικής και πολιτιστικής αντίληψης των μαθητών» .

Η έκθεση επεσήμανε ότι η ηγεσία του σχολείου «δεν προάγει το σεβασμό» για την ισότητα όπως ορίζει ο νόμος, και ότι είναι ακόμη «αποφασισμένη» να συνεχίσει να μην το κάνει.

Ο διευθυντής του σχολείου, ραβίνος Eliyohu Rubinstein, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για την κακή βαθμολογία, δήλωσε ότι το σχολείο “δεν είναι ο τόπος, για να συζητήσουμε θέματα σχετικά με την οικειότητα στις σχέσεις, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την αλλαγή φύλου. Αυτά πρέπει να παραμείνουν δουλειά των γονέων” .

Η επιτροπή που εξετάζει και αξιολογεί τα σχολεία της Αγγλίας ανακοίνωσε στο σχολείο ότι κινδυνεύει να κλείσει μόνιμα, εάν δεν παρουσιάσει ένα “ισχυρό” σχέδιο δράσης μέσα σε δύο εβδομάδες.

“Εάν το σχολείο δεν είναι σε θέση να παράσχει ένα αποδεκτό σχέδιο δράσης ή δεν είναι, κατά τη διάρκεια της επόμενης επιθεώρησης, σύμφωνο με τα πρότυπα, είναι πολύ πιθανό ότι θα γίνει άμεση κίνηση για τη διαγραφή του σχολείου από το μητρώο. Μόλις γίνει η διαγραφή ενός σχολείο, αν συνεχίσει να λειτουργεί, τότε λειτουργεί παράνομα και εσείς, ως ιδιοκτήτης, θα είστε υπεύθυνος και θα υπάρξει δίωξη σε βάρος σας,” δήλωσε η επιτροπή από τη μεριά της.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!