Ας βοηθήσουμε τα άτομα που εργάζονται στο σεξ

0
3

Η πανδημία COVID-19 έχει επιπτώσεις στις ζωές όλων μας. Τα άτομα που εργάζονται στο σεξ είναι καθημερινά αντιμέτωπα με την αβεβαιότητα και εκτεθειμένα σε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης.Τα άτομα που εργάζονται στο σεξ, όπως κάθε ελεύθερο επάγγελμα, δεν έχουν μισθό, άδειες ασθενείας και επιδόματα ανεργίας.

Στη χώρα μας η εργασια στο σέξ ειναι νόμιμη.Χωρίς όμως κανένα εργασιακό δικαίωμα.

Τα άτομα που εργάζονται στο σεξ δεν μπορούν να εργαστούν σε συνθήκες καραντίνας.

Δεν μπορούμε να δουλέψουμε,αρα δεν θα έχουμε χρήματα για στέγη, τροφή και ιατρική φροντίδα.

Το Red Umbrella Athens της Θετικής φωνής και εμείς ως εργαζόμενες στο σεξ, σε καλούμε να υποστηρίξεις μέσω της δημιουργίας ενός ταμείου για την συγκέντρωση χρημάτων έτσι ώστε, με τη δική σου βοήθεια να μην ειμαστε αναγκασμένες να εργαστούμε σε τόσο επικίνδυνες συνθήκες,για εμάς ,την οικογένεια μας μα και τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Με τη προσφορά σας,θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε στους ευάλωτους συνανθρώπους μας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης,αλλά και να καλύψουμε βασικά έξοδα διαβίωσης όπως ενοίκιο,ρεύμα κλπ. Στηριζόμαστε σε εσάς για να το πετύχουμε.

Το crowdfunding ξεκινάει από σήμερα 21 Μαρτίου 2020 και θα διαρκέσει εώς και τις 30 Απριλίου.

Κανένα ποσό δεν ειναι μικρό.

Μπορείς να βοηθήσεις εδώ

Διάβασε επίσης 

Τι γίνεται με τα άτομα που εργάζονται στο σεξ;

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!