Δωρεάν αντισηπτικά με “άρωμα Dior” ετοιμάζονται στη Γαλλία

17/03/2020
από
Δωρεάν αντισηπτικά με "άρωμα Dior" ετοιμάζονται στη Γαλλία
Δωρεάν αντισηπτικά με "άρωμα Dior" ετοιμάζονται στη Γαλλία

Η LVMH θα χρησιμοποιεί τα εργοστάσια αρωμάτων της, για να φτιάξει αντισηπτικά και θα τα παρέχει δωρεάν στις υγειονομικές υπηρεσίες της Γαλλίας.

Δωρεάν αντισηπτικά με "άρωμα Dior" ετοιμάζονται στη Γαλλία
Δωρεάν αντισηπτικά με “άρωμα Dior” ετοιμάζονται στη Γαλλία

Το αντισηπτικό τζελ χεριών αναμένεται να γίνουν το πιο περιζήτητο προϊόν, μετά την πανδημία του Covid-19. Ωστόσο, με την αύξηση των τιμών το ταπεινό τζελ χεριών κοντεύει να γίνει προϊόν πολυτελείας.

Έτσι, η LVMH (η εταιρεία που είναι ιδιοκτήτρια της Louis Vuitton, της Christian Dior, της Givenchy, της Moet & Hennessy, για να αναφέρουμε μόνο μερικά brands που της ανήκουν) δεσμεύτηκε να ανακουφίσει από την έλλειψη, ξεκινώντας την παραγωγή απολυμαντικού τζελ, αντί αρωμάτων.

Την Κυριακή που μας πέρασε, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τρία από τα μεγαλύτερα εργοστάσια αρωμάτων της στη Γαλλία θα σταματήσουν την παραγωγή αρωμάτων και θα στραφούν στην παραγωγή απολυμαντικών τζελ.

Από σήμερα, οι εγκαταστάσεις που παλαιότερα χρησιμοποιούνται για την παραγωγή καλλυντικών των Guerlain, Dior και Givenchy θα επαναπροσανατολίσουν την παραγωγή τους σε υδροαλκοολικό τζελ, που θα διανεμηθεί δωρεάν στις γαλλικές υγειονομικές αρχές και στα νοσοκομεία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peter philips (@peterphilipsmakeup) στις


Σε δημόσια δήλωση σχετικά με την άνευ προηγουμένου επιχειρηματική απόφαση, η LVMH δήλωσε:

«Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας η LVMH προτίθεται να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του κινδύνου έλλειψης αυτού του προϊόντος στη Γαλλία και να επιτρέψει σε μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων να συνεχίσουν να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα για να προστατευθούν από την εξάπλωση του ιού» .

Ο πολυπολιτισμικός όμιλος έχει, επίσης, επιβεβαιώσει ότι σχεδιάζει να «συνεχίσει να τηρεί αυτή τη δέσμευση για όσο είναι απαραίτητο» .

Ελπίζουμε ότι περισσότερες εταιρείες μεγάλης κλίμακας να δεσμευτούν σε παρόμοιες πράξεις, ώστε να παρέχουν πρακτική και ουσιαστική στήριξη.

https://avmag.gr/117792/o-oikos-dior-rota-quot-ti-tha-ginotan-an-oi-gynaikes-kyvernoysan-ton-kosmo-quot/




Δες και αυτό!