Προειδοποίηση από το Grindr για τις προφυλάξεις από τον κορονοϊό

13/03/2020
από

Το Grindr προειδοποιεί τους χρήστες σχετικά με τον κορονοϊό, με οδηγίες προφύλαξης, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Το Grindr, καθώς κι άλλες dating εφαρμογές, έχουν αρχίσει να ανεβάζουν ειδοποιήσεις προς τους χρήστες, με οδηγίες σχετικά με τις προφυλάξεις για τον κορονοϊό. Πολλές ευρωπαϊκές χώρες που επιδιώκουν να ελαχιστοποιήσουν την εξάπλωση, μεταξύ των οποίων κι η Ελλάδα, έχουν καλέσει τον κόσμο να παραμείνει σπίτι, ως μία προσπάθεια “κοινωνικής αποστασιοποίησης” .

Όμως, ενώ οι δημόσιες εκδηλώσεις ακυρώνονται σε πολλές χώρες που πλήττονται, οι dating εφαρμογές παραμένουν ανοιχτές για συνευρέσεις.

Είναι όμως καλή ιδέα να ανοίξεις το Grindr μέρες που είναι;

Περιττό να πούμε ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται σε καραντίνα -είτε λόγω ύποπτων συμπτωμάτων κορονοϊού, είτε επειδή έχουν έρθει σε επαφή με άτομο που διαπιστώθηκε ότι είχε κορονοϊό, είτε επειδή ταξίδεψε σε περιοχή υψηλού κινδύνου- δε θα πρέπει, για κανένα λόγο, να συνδέονται επιδιώκοντας από κοντά συνεύρεση, παρά μόνο μετά την περίοδο καραντίνας.

Ο κορονοϊός δε μεταδίδεται σεξουαλικά, αλλά μπορεί να εξαπλωθεί με ένα φιλί, από ένα βήξιμο, ή από το φτέρνισμα, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος μετάδοσης, αν βρεθείτε με κάποιο άτομο που έχει κορονοϊό.

Το Grindr έστειλε μία ειδοποίηση στους χρήστες, που έλεγε “να ακούτε το σώμα σας και να μένετε σπίτι” εάν νιώθετε άρρωστοι. Επανέλαβε ακόμη την οδηγία του συστήματος υγείας για το πλύσιμο των χεριών, τη χρήση απολυμαντικών για τα χέρια και το να αποφεύγουμε να πιάνουμε το πρόσωπο. Η υγεία μας προέχει!

Στα “χρόνια” του κορονοϊού… ας εξασκηθούμε στο διαδικτυακό – cyber sex!

https://avmag.gr/119766/to-gkei-sex-stin-athina-sta-chronia-toy-koronoioy/




Δες και αυτό!