Ολόκληρη πολυκατοικία έπιασε φωτιά, με αποτέλεσμα ένα νεκρό άτομο και τέσσερα τραυματισμένα.

Πυρκαγιά από πιθανή επίθεση με φλεγόμενο απολυμαντικό χεριών
Πυρκαγιά από πιθανή επίθεση με φλεγόμενο απολυμαντικό χεριών

Μία 28χρονη κοπέλα φέρεται να έριξε ένα φλεγόμενο μπουκάλι απολυμαντικού χεριών στη σύντροφό της, με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά ολόκληρη η πολυκατοικία στο Κονέκτικατ.

Καθώς, το κτίριο τυλίχτηκε στις φλόγες ένα άτομο έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς. Περισσότεροι από 75 πυροσβέστες κλήθηκαν στο σημείο, όπου διασώθηκαν περίπου 40 κάτοικοι, οι οποίοι στέκονταν στα περβάζια των παραθύρων, για να αποφύγουν τον καπνό και τις φλόγες, ανέφερε η NBC Connecticut.

Η φερόμενη ως δράστιδα κοπέλα προσήχθη από τις αρχές με κακουργηματικές κατηγορίες φόνου, εμπρησμού και τετραπλή πρώτου βαθμού βίαιη επίθεση, για τους ανθρώπους που απεστάλησαν στο νοσοκομείο, ως αποτέλεσμα του περιστατικού ενδοοικογενειακής βίαιης επίθεσης προς τη σύντροφό της.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η ίδια δεν ήταν εκεί κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, και μάλιστα, έλειπε για μέρες. Η κοπέλα που κατηγορείται ισχυρίζεται ότι η σύντροφό της προκάλεσε τους τραυματισμούς στον εαυτό της και στη συνέχεια την κατηγόρησε.

Η φερόμενη ως δράστιδα προφυλακίστηκε από τη Δευτέρα (09/03/20) με εγγύηση αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων.