Αυτοκτόνησε η τρανς συγγραφέας Camila Maria Concepción

03/03/2020
από

Η 28χρονη Λατίνα τρανς γυναίκα Camila Maria Concepción, συγγραφέας και βοηθός σεναριογράφου της σειράς «Daybreak» που εργάστηκε κι ως συγγραφέας στη σειρά «Gentefied» , δυστυχώς, έβαλε τέλος στη ζωή της, σύμφωνα με το Variety.

https://www.instagram.com/p/B85oOIIgc4r/?utm_source=ig_embed

“Είμαστε συγκλονισμένοι από την απώλεια της Camila Concepción” , δήλωσε η ομάδα της σειράς “Gentefied” . “Προσλήφθηκε ως βοηθός των σεναριογράφων μας στο “Gentefied” , αλλά γρήγορα μπήκε στην καρδιά μας ως αδελφή, συγγραφέας, και φίλη μας. Συν-έγραψε το επεισόδιο 109 «Protest Tacos» , και είμαστε τόσο συγκλονισμένοι από το εκπληκτικό ταλέντο και τη μοναδική φωνή της. Ήταν σίγουρα μια δύναμη, που έπρεπε να υπολογίζεται και είμαστε βαθιά λυπημένοι από την απώλεια ενός από τα πιο λαμπρά αστέρια μας» .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marvin Lemus (@elmarvinlemus) στις

Η Concepción συνεργάστηκε ακόμη στενά τους δημιουργούς της σειράς “Transparent” για να προωθηθεί η πρωτοβουλία 50/50 μέχρι το 2020, για την ισότητα των φύλων. Μετά από μία καριέρα στον χώρο της ψυχαγωγίας, σπούδασε αγγλική λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Yale.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIELLE (@she.is.that) στις

Το Netflix τη χαρακτήρισε ως “ταλαντούχα συγγραφέα με πάθος για την αφήγηση και την άρση του αποκλεισμού των υποεκπροσωπούμενων φωνών, μάχιμη για την ίση εκπροσώπηση, μπροστά και πίσω από την κάμερα” .

“Είμαστε βαθιά λυπημένοι που μάθαμε την τραγική απώλεια της Camila Concepción” , έγραψε στην ανακοίνωσή του ο Netflix:

“Προσέδωσε τολμηρές και σημαντικές συμβολές στη βιομηχανία μας, πιο πρόσφατα με την απίστευτη γραφή της στο Gentefied, και η κληρονομιά της θα ζήσει μέσα από το έργο της. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους της σε αυτή τη στιγμή της απώλειας.” 


Αν χρειάζεσαι ψυχολογική στήριξη κάλεσε στην ΛΟΑΤΚΙ+ Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης 11528 – ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ή στην 24ωρη Γραμμή για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας 1018.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!