Η Nikkie αναλαμβάνει τη live διαδικτυακή παρουσίαση της Eurovision 2020

12/02/2020
από

Η 25χρονη βλόγκερ Nikkie de Jager και δημιουργός του καναλιού του YouTube NikkieTutorials, θα εκπέμπει ζωντανά, κατά τη διάρκεια της Eurovision παρουσιάζοντας, ως διαδικτυακή οικοδέσποινα της Eurovision 2020, ενώ σε συνεργασία με τη διοργάνωση της Euroviosion θα κάνει μία ειδική σειρά, όπου θα παρουσιάζονται οι καλλιτέχνιδες και οι καλλιτέχνες, που θα συμμετέχουν στο Ρότερνταμ.

Με πάνω από 13 εκατομμύρια συνδρομές στο κανάλι της και σχεδόν 14 εκατομμύρια followers στο Instagram, το NikkieTutorials είναι το μεγαλύτερο ολλανδικό διαδικτυακό μέσο αυτήν την στιγμή, με τη Nikkie να έχει φτάσει να επιμελείται το μακιγιάζ διασημοτήτων, όπως η Kim Kardashian, η Jessie J και η Lady Gaga.

Η Nikkie είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Eurovision ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ το 2013, έκανε ένα σεμινάριο για το make up της Agnes Carlsson κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού της Eurovision.

Λίγες μόνο μέρες νωρίτερα έκανε coming out ως τρανς γυναίκα μ’ ένα βίντεο λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Όταν ήμουν μικρότερη γεννήθηκα σε λάθος σώμα, που σημαίνει ότι είμαι τρανς. Είμαι η NikkieTutorials και είμαι η Nikkie. Είμαι εγώ. Δε χρειαζόμαστε ταμπέλες. Αλλά αν χρειάζεται να βάλουμε μια ταμπέλα σε όλο αυτό, τότε ναι, είμαι τρανς. Αλλά στην τελική είμαι εγώ” .

Διαβάστε περισσότερα για αυτό εδώ:

https://avmag.gr/117493/quot-eimai-i-nikkietutorials-eimai-i-nikkie-quot-to-coming-out-tis-diasimis-youtuber/




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!