Tο νέο τηλεοπτικό σποτ της Lacta δε φοβήθηκε τον ομόφυλο έρωτα

87

“Bλέπεις κόσμο να φοβάται. Να κλείνει την πόρτα σε οτιδήποτε διαφορετικό. Βλέπεις κόσμο γεμάτο οργή, να συμπεριφέρεται σκληρά σε όποιον θεωρεί αδύναμο και να επιτίθεται σε ό,τι του μοιάζει ξένο. Αν όμως κοιτάξεις πέρα από τα στερεότυπα, θα δεις πως ο κόσμος είναι γεμάτος με αγάπη. Lacta. Δες την αγάπη…”

Με αυτόν τον τρόπο περιγράφει η Lacta τη νέα της διαφημιστική καμπάνια με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Στο σποτ βλέπουμε ιστορίες καθημερινών ανθρώπων: Στη διάρκεια ενός πάρτυ μια κοπέλα σπρώχνει έναν νεαρό και τον ρίχνει σε μια πισίνα. Τη βλέπουμε να γελά. Μια άλλη γυναίκα χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού των γονιών της κρατώντας το χέρι της συντρόφου της. Ο πατέρας της ανοίγει την πόρτα, τις βλέπει μαζί και την κλείνει. Ένας οδηγός σταματάει μπροστά από τους γονείς του. Συνεπιβάτης είναι μια γυναίκα με πολλα piercing στο πρόσωπο και τατουάζ. Τα μάτια της διασταυρώνονται με αυτά της μητέρας.

Η Lacta επανέρχεται με ένα σποτ με κεντρικό θέμα την αγάπη και τον έρωτα. Αυτή τη φορά μάλιστα δεν φοβήθηκε να αποτυπώσει στη μικρή οθόνη τον ομόφυλο έρωτα – πέρυσι είδαμε μόνο τις αφίσες.

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είναι πολύ γλυκιά και υπέροχη διαφήμιση!!!Μακάρι να ανέβει και στο κινηματογράφο, θα πάω αμέσως να το δώ!!!

Comments are closed.