Η Shakira και η Jennifer Lopez στη σκηνή του Super Bowl

03/02/2020
από
Η Shakira και η Jennifer Lopez στη σκηνή του Super Bowl
Η Shakira και η Jennifer Lopez στη σκηνή του Super Bowl

Γράφτηκε ιστορία χθες στη σκηνή του Super Bowl με την εμφάνιση των δύο Λατίνων γυναικών, της Σακίρα (Shakira) και της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), κάτι που είχε να γίνει από το 1999 και την Γκλόρια Εστέφαν (Gloria Estefan).

Το Super Bowl, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά events στην Αμερική, πάντα, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του τελικού, φιλοξενεί μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής.

Τις δύο προηγούμενες χρονιές οι ποπ φανς απόλαυσαν κυρίως στρέιτ άνδρες καλλιτέχνες, όπως τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) το 2018 και τους Maroon 5 το 2019).

Φέτος, πρώτη εμφανίστηκε στη σκηνή η Σακίρα, όπου άνοιξε το μουσικό σόου με τον ύμνο της από το 2009 ‘She Wolf’ :

There’s a she wolf in the closet
Open up and set her free (ahoo)
There’s a she wolf in the closet
Let it out so it can breath

Στη συνέχεια έπιασε μία κιθάρα και είπε το ‘Empire’ του 2014 και συνέχισε με το ‘Whenever, Wherever’ ενώ έκανε τον παραδοσιακό αραβικό αλαλαγμό, που ονομάζεται ‘zaghroota’ και έγινε meme.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με το ‘Hips Don’t Lie’ και βέβαια το ‘Waka Waka’ , οπότε και ήταν πια η στιγμή να ανέβει στη σκηνή η JLo ως ‘Jenny from the Block’  . Η Λόπεζ εμφανίστηκε να χορεύει pole dance, με πολλά άτομα να “διαβάζουν” μία αναφορά στο Hustlers, για το οποίο δεν προτάθηκε στα Όσκαρ.

Η πιο πολιτική στιγμή του σόου ήταν, όταν η κόρη της Λόπεζ, Έμα Μάριμπελ Μουνίζ (Emma Maribel Muniz) ερμήνευσε το ‘Born in the USA’ , ενώ η μητέρα της φόρεσε μία κάπα από φτερά στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, που ανοίγοντάς την εμφανίστηκε η σημαίας του Πουέρτο Ρίκο.

Για το φινάλε η Σακίρα επέστρεψε στη σκηνή για ένα ντουέτο με την Λόπεζ με το κομμάτι ‘Let’s Get Loud’ .

Να σημειώσουμε βέβαια, ότι σε πολλά άτομα φάνηκε ξεπερασμένη και στερεοτυπική η εμφάνιση των δύο ποπ σταρ, με την οποία “τα νεαρά κορίτσια δε μπορούν να ταυτιστούν” .

Δείτε ολόκληρη την εμφάνισή τους, που από πολλά άτομα που καλλιτεχνικού χώρου χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη των τελευταίων ετών:




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!