Η ποπ βασίλισσα Madonna ακύρωσε την πρώτη της συναυλία της περιοδείας της “Madame X” στο Λονδίνο μετά από υπόδειξη του γιατρού της.

Οι φανς της βέβαια απογοητεύτηκαν για την ακύρωση της συναυλίας, που ήταν να πραγματοποιηθεί σήμερα, 27 Ιανουαρίου, οπότε η Madonna, με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθύνθηκε στα άτομα που την ακολουθούν λέγοντας:

“Είμαι βαθύτατα λυπημένη, που χρειάζεται να ακυρώσω τη συναυλία μου, η οποία έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στο Λονδίνο, υπό την καθοδήγηση του γιατρού μου, ο οποίος μου είπε να ξεκουραστώ για λίγες μέρες. Όπως όλες/οι/@ γνωρίζετε έχω κάποιους τραυματισμούς που με ταλαιπωρούν, αλλά πρέπει πάντα να ακούω το σώμα μου και να βάζω πρώτα την υγεία μου. Το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να απογοητεύσω τις/τους οπαδούς μου, ή να θέσω σε κίνδυνο την ακεραιότητα του σόου μου. Συνεπώς, θα συνεχίσω μέχρι να μην μπορώ πια.” 

Συμπλήρωσε ακόμη ότι, όπως πάντα – όποιο άτομο αγόρασε εισιτήριο θα του επιστραφούν τα χρήματά του.

Προς το παρόν η πρώτη συναυλία της περιοδείας της στο Λονδίνο, φαίνεται κι επίσημα ότι ακυρώθηκε, ενώ οι υπόλοιπες εξακολουθούν να είναι προγραμματισμένες κανονικά, με περιορισμένη διαθεσιμότητα εισιτηρίων.