Στην εκπομπή Dot ήταν καλεσμένος ο σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και τη σεξουαλική του ταυτότητα.

«Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς τα προσωπικά μου, δεν τα μοιράζομαι. Φοβήθηκα με την τηλεόραση ότι μπορεί να το χάσω αυτό το κομμάτι. Αλλά ευτυχώς επειδή είμαι άντρας και είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα. Αν ήμουν στρέιτ θα είχαν βρει την κοπέλα μου και αν ήμουν γυναίκα, θα είχαν βρει τα πάντα. Ο κόσμος έχει προχωρήσει. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή», είπε ο Άγγελος Μπράτης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο κύριος Μπράτης έδωσε μια θαυμάσια συνέντευξη στους Ζαμπέτογλου-Αναγνωστόπουλο στο dot. Του έστειλα και προσωπικά μου συγχαρητήρια στο instagram. Μίλησε με ειλικρίνεια, σαφήνεια και απελευθερωμένα. Τον καμάρωσα. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Είναι αυθεντικός. Αυτός είμαι, είπε, και σε όποιους αρέσω. Αν έκανε το ίδιο και ο Κουδουνάρης θα τον καμάρωνα κι αυτόν. Αλλά αυτός βλέπεις είναι Κύπριος κι εκεί στην Κύπρο δεν έχουν τα κότσια να “βγαίνουν από τη ντουλάπα”.

Comments are closed.