Η Lizzo θέλει η μουσική της να κάνει τις μαύρες τρανς γυναίκες να αισθάνονται καλά

23/01/2020
από
Η Lizzo θέλει η μουσική της να κάνει τις μαύρες τρανς γυναίκες να αισθάνονται καλά
Η Lizzo θέλει η μουσική της να κάνει τις μαύρες τρανς γυναίκες να αισθάνονται καλά

Η Lizzo είπε στο περιοδικό Rolling Stone ότι θέλει οι μαύρες, τρανς γυναίκες να νιώθουν καλά όταν ακούνε τη μουσική της.

Η ερμηνεύτρια του “Truth Hurts” εμφανίζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone για τον Φεβρουάριο μετά από οκτώ φετινές υποψηφιότητες Grammy, συμπεριλαμβανομένων των πολυπόθητων βραβείων για άλμπουμ της χρονιάς, τραγούδι της χρονιάς και ρεκόρ της χρονιάς.

«Ως μία μαύρη γυναίκα, κάνω μουσική για τους ανθρώπους, από μια εμπειρία που προέρχεται από μια μαύρη γυναίκα. Δημιούργησα μουσική που ελπίζω ότι κάνει άλλους ανθρώπους να αισθάνονται καλά και με βοηθούν να ανακαλύψω την αγάπη για τον εαυτό μου. Αυτό το μήνυμα θέλω να μεταφέρω κατευθείαν σε μαύρες γυναίκες, σε μεγάλες μαύρες γυναίκες, σε μαύρες τρανς γυναίκες. Τελεία.” 

Το θέμα προέκυψε, όταν η Lizzo συζήτησε την κριτική που αντιμετώπισε, αφού έχει πολλές φαν, που είναι λευκές γυναίκες: “Ναι, υπάρχουν λευκοί άνθρωποι στα live μου” , είπε στο Rolling Stone, “Τι θα κάνω, θα τους απομακρύνω; Η μουσική μου είναι για όλους.” 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Lizzo έχει μιλήσει για τους τρανς ανθρώπους.
Πέρσι στο Sacramento Pride, στάθηκε μπροστά από ένα άτομο, που κρατούσε μια σημαία της τρανς υπερηφάνειας, με τις λέξεις “trans life” και είπε:

“Οι ζωές των μαύρων ατόμων έχουν σημασία. Οι ζωές των τρανς ατόμων έχουν σημασία. Κι αν πρόκειται να γιορτάσουμε την υπερηφάνεια, τότε πρέπει να διατηρήσουμε αυτήν την ενέργεια ζωντανή 365.” 

Άκουσε τα καλύτερα hits αυτού του καλοκαιριού εδώ




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!