Το απίστευτο αυτό θέμα έφερε στο Reddit μία 23χρονη κοπέλα, η οποία δε ξέρει τι να κάνει για να βοηθήσει το αγόρι της, που της είπε ότι δεν πλένει τα γεννητικά του όργανα και τον πρωκτό του, επειδή φοβάται, πως αν το κάνει, μπορεί και να γίνει γκέι.

Μάλιστα της είπε ότι χρησιμοποιεί τον μπιντέ για να μπορεί να ξεπλένεται απλώς με νερό, μόνο και μόνο για να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσει τα χέρια του για να καθαριστεί.

Τέλος, της αποκάλυψε πως για τον ίδιο λόγο δεν αυνανίζεται.

“Έτσι βασικά,” έγραψε η κοπέλα, “μου εξήγησε ότι δεν αγγίζει τον εαυτό του εκεί, γιατί είναι μία “γκέι” πράξη.

Ως εκ τούτου, δε μπορεί να καθαρίσει καλά την περιοχή αυτή, και απλά αφήνει να βρέχεται στο ντους, κι αυτό είναι. Αν εξαιρέσεις αυτό, η υπόλοιπη υγιεινή του είναι καλή. (σ.σ. !!!) Ανησυχώ, όμως, για την ψυχική του υγεία.” 

“Ναι, το διαβάζετε σωστά: Νομίζει ότι το πλύσιμο του πέους του θα είναι γκέι” , συνέχισε.

“Στην πραγματικότητα, σκέφτεται ότι κάθε επαφή με την περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια του είναι γκέι.

Αυτό ήταν απολύτως γελοίο και άρχισα να τον ρωτάω τι γίνεται με το αυνανισμό; Τι γίνεται με το σκούπισμα μετά από την τουαλέτα; Λοιπόν, αποδείχτηκε ότι ο λόγος που χρησιμοποιεί τον μπιντέ είναι γιατί θεωρεί ότι δεν πρέπει να σκουπιστεί. Η χρήση του μπιντέ δεν είναι για μένα πρόβλημα και ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με την υγιεινή του.

Αλλά το γεγονός ότι έβαλε έναν μπιντέ, όχι από την προτίμησή του ως μέσο καθαρισμού, αλλά για να αποφύγει «να είναι γκέι» αν σκουπιστεί, είναι κάπως… Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το πράγμα υπάρχει.” 

Η κοπέλα συνέχισε εξηγώντας ότι το αγόρι της, πάλι από τον φόβο να μη γίνει γκέι, δε χρησιμοποιεί δημόσιες τουαλέτες, επειδή είναι ένας χώρος, όπου άλλοι άνδρες αγγίζουν τα δικά τους γεννητικά όργανα, και λέει ότι:

“κάθε επαφή που έχει ένας άνδρας με τον αρσενικό πρωκτό του, ή την περιοχή των γεννητικών του οργάνων, βρίσκεται σε μια ομοφυλοφιλική σφαίρα” .

Η ίδια αναφέρει ότι προσπάθησε να πιάσει το θέμα από κάπου και να του μιλήσει: “Δεν είναι γκέι να φροντίζεις στον εαυτό σου, για να είσαι γκέι χρειάζεται να περιλαμβάνονται στην εικόνα και άλλα άτομα!” προσπάθησε να του πει, όμως εκείνος της είπε ακόμη ότι δεν κάνει σεξ σε doggy-style, παρόλο που είναι εκείνος, που διεισδύει σε γυναίκα.

Πολλά από τα άτομα που απάντησαν, σημείωσαν πως τα ομοφοβικά του ζητήματα χρειάζονται θεραπεία κι αυτό δεν είναι ένα ζήτημα, που σίγουρα μπορεί να λύσει ένα tread στο Reddit.