Αποβλήθηκε επειδή είχε στα γενέθλιά της τούρτα με το ουράνιο τόξο

15/01/2020
από
Αποβλήθηκε επειδή είχε στα γενέθλιά της τούρτα με το ουράνιο τόξο
Αποβλήθηκε επειδή είχε στα γενέθλιά της τούρτα με το ουράνιο τόξο

Η Kayla Kenny γιόρταζε τα 15α γενέθλιά της, όταν την απέβαλαν από το σχολείο της, επειδή φορούσε ένα μπλουζάκι με το ουράνιο τόξο και η τούρτα της ήταν κι αυτή στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

To Whitefield Academy, στο Kentucky, απέβαλε την Kayla Kenny, όταν η μητέρα της, Kimberly Alford, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Facebook, από τα γενέθλιά της, που φορούσε ένα μπλουζάκι με το ουράνιο τόξο και απολάμβανε μία τούρτα στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Μιλώντας στο WAVE, η κυρία Alford είπε: “Ήταν ευτυχισμένη. Δείτε τι όμορφη.
“Ξέρετε, βέβαια ως μαμά, ανέβασα τη φωτογραφία της που φυσούσε τα κεράκια” .

Μέλη του χριστιανικού σχολείου της κόρη της είδαν τη φωτογραφία και ο δρ. Bruce Jacobson – επικεφαλής του σχολείου – ήρθε σε επαφή με την κ. Alford και της είπε ότι η Kayla αποβάλλεται. Σύμφωνα με τον Jacobson, η ενδυμασία και η τούρτα ήταν η τελευταία από τις «παραβιάσεις του τρόπου ζωής» της Kayla κατά τη διάρκεια δύο ετών.

“Αισθάνομαι ότι κρίνομαι, αισθάνεται ότι κρίνεται, όλο αυτό είναι πολύ καταστροφικό για εμάς” , δήλωσε η κυρία Alford.

Σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας του σχολείου, οι μαθήτριες/τές πρέπει να είναι πειθαρχημένες/οι ως προς τη συμπεριφορά τους και εκτός σχολείου. Μετά από έφεση, η διοίκηση του Whitefield αρνήθηκε να συναντηθεί με την οικογένεια, αλλά αναγκάστηκε να αλλάξει την απόφαση για την Kayla από αποβολή σε οικειοθελή αποχώρηση, και η 15χρονη διαγράφηκε από το σχολείο. Τώρα είναι εγγεγραμμένη σε δημόσιο σχολείο.
“Ξέρετε ότι διδάσκουμε στα παιδιά μας τι θα έκανε ο Ιησούς” , δήλωσε η κυρία Alford. “Τι θα έκανε εδώ λοιπόν;” 

 




Δες και αυτό!