Κουμπάρα ανέλαβε να “απαντήσει” αναλόγως σε ομοφοβική θεία

15/01/2020
από
Κουμπάρα ανέλαβε να "απαντήσει" αναλόγως σε ομοφοβική θεία
Κουμπάρα ανέλαβε να "απαντήσει" αναλόγως σε ομοφοβική θεία

Πρόκειται για μία από εκείνες τις μεγάλες, δραματικές οικογενειακές στιγμές, που το σόι μαζεύεται για τον γάμο ενός μέλους της οικογένειας, με θείες, θείους και μακρινούς συγγενείς να αραδιάζουν ό,τι πιο στερεοτυπικό, καταπιεστικό, ενίοτε κακοποιητικό και άβολο μπορούν να σκεφτούν.

Η κουμπάρα, λοιπόν, σε μία τέτοια περίπτωση, στον γάμο της φίλης της με τον σύντροφό της και γνωρίζοντας ότι ΛΟΑΤΚΙ+ αγαπημένα φιλικά πρόσωπα θα βρίσκονταν εκεί, ανέλαβε τον ρόλο να ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια την ομοφοβική θεία, με σκοπό να μαζεύει τα αμάζευτα που έλεγε.

Όμως, κάποια στιγμή η θεία το τερμάτισε, ξεπέρασε κάθε όριο και η κουμπάρα τα είδε όλα, οπότε έλαβε πιο δραστικά μέτρα.

Η ομοφοβική θεία πλησίασε τον γκέι κολλητό της νύφης, που ήταν εκεί με τον σύντροφό του και του είπε ότι: “Λυπάται πολύ, που μισεί τόσο πολύ τον εαυτό του, που αμαρτάνει κατάφωρα” . Σύμφωνα με όσα έγραψε η κουμπάρα στο Reddit, η θεία δε σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε λέγοντας ακόμη ότι “Μιας και είναι φίλος με την ανιψιά της μπορεί και να σωθεί τελικά, πριν είναι πολύ αργά, γιατί φυσικά δεν τον περιμένει τίποτα άλλο, παρά η φωτιά της κολάσεως.” 

Σύμφωνα με την κουμπάρα, αυτό ήταν το σημείο που ξεπεράστηκε κάθε όριο, καθώς δε φτάνει, που η θεία είχε εμφανιστεί στον γάμο της ανιψιάς της, με ένα κατάλευκο φόρεμα, επίτηδες πήγαινε και έλεγε όλα αυτά τα λάθος και απαράδεκτα πράγματα σε αγαπημένα πρόσωπα της νύφης και του γαμπρού, ενώ την είχαν ενημερώνει και την είχαν προειδοποιήσει από πριν. Η κουμπάρα δεν άφησε άνθρωπο να προλάβει να απαντήσει στην ομοφοβία της θείας, αλλά έδωσε εκείνη την απάντηση χύνοντας επίτηδες το κόκκινο κρασί της πάνω στο φόρεμά της.

“Εντελώς στην ψύχρα αναποδογύρισα το ποτήρι με το κόκκινο κρασί μου πάνω στο φόρεμα της θείας. Δεν προσποιήθηκα καν ότι έγινε κατά λάθος” , είπε.
“Τότε είπα και καλά “Ωωω, λυπάμαι πολύ, να σας καθαρίσουμε” και την πήρε και την έβγαλε έξω.

Στο sub-Reddit η κουμπάρα αναρωτιέται αν έκανε καλά ή όχι, καθώς μερικά φιλικά της πρόσωπα της είπαν ότι η συμπεριφορά της δε δικαιολογείται, ό,τι κι αν είχε πει η θεία.

“Ο τρόπος που τα περισσότερα από τα φιλικά μου πρόσωπα (και από όσα περίμενα) το αντιμετώπισαν, ήταν να μου πουν, ότι το κρασί θα μπορούσε να καταστρέψει το φόρεμά της και ότι το παράκανα” .

Η κουμπάρα πάντως πλήρωσε το καθαριστήριο για το φόρεμα, αν και καταλαβαίνουμε ότι το λιγότερο από τα προβλήματα ήταν αυτό.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!