Αναγκάστηκε να πει ψέματα για τη σεξουαλικότητά του στην τράπεζα

06/01/2020
από
Ο John Barrowman δήλωσε στο σημερινό χθεσινό (3 Ιανουαρίου) του Loose Women, ότι σκόπιμα έκρυψε την σεξουαλικότητα του από την τράπεζα
Ο John Barrowman δήλωσε στο σημερινό χθεσινό (3 Ιανουαρίου) του Loose Women, ότι σκόπιμα έκρυψε την σεξουαλικότητα του από την τράπεζα

Ο John Barrowman δήλωσε στο προχθεσινό (3 Ιανουαρίου) επεισόδιο του Βρετανικού talk-show Loose Women, ότι σκόπιμα έκρυψε τη σεξουαλικότητα του από την τράπεζα, όταν υπέβαλε αίτηση για υποθήκη, καθώς φοβόταν ότι θα του ζητηθεί να κάνει εξέταση για τον ιό του HIV.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scott Gill (@scottmale) στις

Παρά τις βελτιώσεις που έχει κάνει το Ηνωμένο Βασίλειο τα τελευταία χρόνια, ο Barrowman δήλωσε: «Δεν πάει και πολύ καιρός από τότε που χρειάστηκε να πούμε ψέματα με τον σύντροφό μου για μια υποθήκη. Χρειάστηκε να πω ότι επρόκειτο για επένδυση… δε θεωρήθηκε ως [νομική σύμπραξη]” , ανέφερε στην Daily Mail.

“Δεν έχει το δικαίωμα κάποιος να σε υποβάλλει σε τεστ, αυτή είναι δική σου επιλογή σου για να γνωρίζεις την κατάστασή σου” , δήλωσε προσθέτοντας ότι: “Ήταν τρομερό και έχουμε προχωρήσει τόσο πολύ” .

Πράγματι, υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι υπήρχαν αντί-γκέι πρακτικές σε πολιτικές τραπεζών, όπως οι αναγκαστικές εξετάσεις για τον ιό του HIV, ως μέρος της διαδικασίας υποβολής υποθηκών με περιστατικά μέχρι και πρόσφατα (1995).




Δες και αυτό!