Ο Elton John κερδίζει τη μεγαλύτερη αναγνώριση στη λίστα των τιμών της βασίλισσας

30/12/2019
από
Elton John
Elton John

Ο μουσικός Elton John έλαβε αυτές τις γιορτές ένα μοναδικό δώρο, από τη βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας, την υψηλότερη αναγνώριση των τιμών που μπορεί να δοθεί.

Κάθε χρόνο, η βασίλισσα χειροτονεί μια σειρά ανθρώπων, χαρακτηρίζοντάς τους ως νέα μέλη του τάγματος των ιπποτών και τους απονέμει επίσημες διακρίσεις σε διάφορες κατηγορίες, από τον ακτιβισμό μέχρι την ψυχαγωγία.

«Το 2019 έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα υπέροχο έτος για μένα και νιώθω εξαιρετικά ευλογημένος» , είπε ο Elton John.

Ο Elton John διακρίθηκε στο ιπποτικό τάγμα που ονομάζεται: Order of the Companion of Honour.

“Είμαι ευγνώμων και είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι ανάμεσα σε μια τόσο αξιέπαινη συλλογικότητα, για την παραλαβή του Companion of Honor” , έγραψε στο Twitter μετά την ανακοίνωση.

Το Τάγμα της Companion of Honour είναι μια ομάδα ελίτ των πιο επίλεκτων και αξιοσημείωτων μορφών της Βρετανίας για τις τέχνες, τις επιστήμες και την πολιτική. Έγινε ένας από τους 64 ανθρώπους, εκτός από τον μονάρχη, που μπορεί να έχει αυτήν την τιμή ανά πάσα στιγμή.

Επιπλέον, ο καλλιτέχνης του ‘Rocketman’ είχε ήδη τιμηθεί από τους βασιλείς το 1998, για τη μουσική του πορεία και το φιλανθρωπικό του έργο.

Επιπλέον, ο Elton John έχει πουλήσει περισσότερα από 300 εκατομμύρια με ρεκόρ παγκοσμίως, έχει προωθήσει το έργο περισσότερων από 23 φιλανθρωπικών οργανώσεων – συμπεριλαμβανομένου του δικού του ιδρύματος για το AIDS – και αναγνωρίστηκε ως ο κορυφαίος σόλο άνδρας καλλιτέχνης όλων των εποχών από τον Billboard φέτος.




Δες και αυτό!