Καταστρέφεται ο μήνας του μέλιτος επειδή τους κοροϊδεύει το προσωπικό της κρουαζιέρας

19/12/2019

Ο Νταν και ο Τσανς Γουάλτον – Άσμορε, νιόπαντροι από την Αγγλία, καταγγέλλουν ότι καταστρέφετε ο μήνας του μέλιτός τους, διότι το προσωπικό της κρουαζιέρας που βρίσκονται τους κοροϊδεύει καθ’ όλη την διάρκεια. Το ζευγάρι αυτήν την στιγμή είναι ακόμα στο κρουαζιερόπλοιο, καθώς δε μπορεί να φύγει, και καταγράφει την εμπειρία του στα social media.

«Όλη η εμπειρία ήταν απαίσια» δήλωσε ο Τσανς στο Mirror πάνω από το κρουαζιερόπλοιο Marella Discovery. «Υποτίθεται ότι αυτό είναι ένα ταξίδι ζωής και έχει καταλήξει να είναι ένας εφιάλτης» .

Το ζευγάρι ζητάει από την TUI, μια δημοφιλή Βρετανική ταξιδιωτική εταιρία, να τους αφήσει να επιστρέψουν σπίτι από την στιγμή που «το ταξίδι τους έχει καταστραφεί» .

https://www.instagram.com/p/BzV0sG_F5Kt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αντ’ αυτού, η εταιρία προσέφερε στο ζευγάρι δύο σαμπάνιες, φράουλες και ένα δωρεάν γεύμα στο εστιατόριο του κρουαζιερόπλοιου.

Σύμφωνα με το ζευγάρι, το προσωπικό του κρουαζιερόπλοιου τους κορόιδευε, αρνήθηκε να τους δώσει ένα διπλό κρεβάτι και αρνιόταν να τους εξυπηρετήσει στο μπαρ. Το προσωπικό αρνήθηκε επίσης να τους βγάλει φωτογραφία, ενώ έβγαζαν φωτογραφίες στα ετερόφυλα ζευγάρια.

«Χορεύαμε μεταξύ μας και παρατηρήσαμε ότι το προσωπικό στο μπαρ γελούσε μαζί μας και μας έδειχνε. Κι άλλοι επιβάτες παρατήρησαν ότι συνέβαινε αυτό και ήταν πολύ υποστηρικτικοί μαζί μας» .

Ο Νταν είπε ότι η προσφορά που τους έκανε η TUI, με την σαμπάνια, τις φράουλες και το γεύμα, δεν ήταν αρκετή για να τους αποζημιώσει από όσα έχουν περάσει κατά της διάρκεια του ταξιδιού τους στην νοτιοανατολική Ασία.

«Αυτό δεν είναι αρκετό και δεν είναι επαρκής η συγνώμη τους και δεν φτιάχνει την κατάσταση για ότι έχει γίνει μέσα στις 11 ημέρες που έχουν περάσει» .

«Έχουμε την υποστήριξη των επιβατών όπως και των δικών μας ανθρώπων που βρίσκονται πίσω στο σπίτι» .

Ένας εκπρόσωπος από την TUI είπε στην Mirror «Ανησυχούμε αρκετά από αυτά που ακούμε για την εμπειρία των Γουάλτον – Ασμορε στο Marella Discovery και παίρνουμε αυτές τις κατηγορίες πολύ σοβαρά. Το ερευνάμε αυτή την στιγμή εσωτερικά» .




Δες και αυτό!