Η Χίλαρι Κλίντον βάζει τέλος στις φήμες ότι είναι λεσβία

05/12/2019
από
Η Χίλαρι Κλίντον βάζει τέλος στις φήμες ότι είναι λεσβία
Η Χίλαρι Κλίντον βάζει τέλος στις φήμες ότι είναι λεσβία

“Σε αντίθεση με όσα ακούτε, μου αρέσουν πραγματικά οι άντρες” , δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον (Hillary Clinton) στον ραδιοφωνικό παραγωγό Χάουαρντ Στερν (Howard Stern), την περασμένη Τετάρτη.

Το 2013 είχε κυκλοφορήσει, από την εφημερίδα National Enquirer, ένα άρθρο που έκανε λόγο για φήμες, που ήθελαν την Κλίντον να είναι σε μία λεσβιακή σχέση με τη βοηθό της, και μάλιστα ένας χριστιανικός ραδιοφωνικός σταθμός, ανέφερε ότι εκείνη θα μπορούσε να γίνει η πρώτη λεσβία Πρόεδρος.

Αργότερα, το 2016 το Jewish Business News επανέφερε το ερώτημα: “Είναι η Χίλαρι Κλίντον Λεσβία;” 

Μάλιστα, ο πρώην πολιτικός σύμβουλος του Τραμπ, Ρότζερ Στόουν (Roger Stone) την αποκαλεί “διαβολική” λεσβία στο βιβλίο του “The Clintons’ War on Women“.

Από τα συντηρητικά blogs έως τις φιλελεύθερες εκδόσεις, οι φήμες για την υποψήφια προχώρησαν γρήγορα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στον δημόσιο λόγο, από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 φτάνοντας ως σήμερα.

Αλλά όλα τελείωσαν πια, καθώς με τη συνέντευξή της στον Στερν την Τετάρτη, η ίδια διέλυσε ξεκαθάρισε τα πράγματα.

“Σε αντίθεση με όσα ακούτε, μου αρέσουν πραγματικά οι άνδρες” , δήλωσε η Κλίντον, ενώ μίλησε με τον Στερν για τον σύντροφό της, πριν από τον Μπιλ Κλίντον, ο οποίος ήταν “πραγματικά όμορφος” και έμοιαζε με “Έλληνα θεό” .

Ο Στερν, όμως, την έβαλε να ορκιστεί.

Της είπε να σηκώσει το δεξί της χέρι, όπως κάνουν στις αίθουσες των δικαστηρίων και τη ρώτησε, αν είχε ποτέ μία εξωσυζυγική λεσβιακή σχέση:

“Σηκώστε το δεξί σας χέρι. Ποτέ δεν είχατε μια λεσβιακή εξωσυζυγική σχέση;» ρώτησε ο Στερν, με την Κλίντον να απαντά: “Ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Ποτέ δεν μπήκα στον πειρασμό, σας ευχαριστώ πολύ” .

Ο βοηθός του Στερν, ο Ρόμπιν Κουίβερς, είπε στη συνέχεια, πως οι γυναίκες που έχουν “ισχυρές σχέσεις” με άλλες γυναίκες συχνά “προκαλούν καχυποψία” .

“Ό, τι κάνουμε μπορεί να προκαλέσει υποψίες, προφανώς” , απάντησε η Κλίντον, η οποία να σημειώσουμε ότι βρέθηκε στην εκπομπή για να προωθήσει το βιβλίο “The Book of Gutsy Women” , το οποίο συνέγραψε μαζί με την κόρη της.




Δες και αυτό!