Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, στον Γρηγόρη Αρναούλογλου στην εκπομπή “The 2Night Show” στον ANT1, ο ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς μίλησε για την αγάπη που έχει ο γιος του για το κλασσικό μπαλέτο.

«Ο γιος μου είναι η τέταρτη χρονιά που κάνει κλασικό μπαλέτο. Νομίζω είναι καλός. Αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο και αυτό που βλέπω στο παιδί, είναι πόσο το αγαπάει αυτό» .

«Είναι σε μια σχολή που δεν κάνει παραστάσεις, αλλά είναι σε μια σχολή που κάνει χορό για να μπει πιο βαθιά στη ζωή τους.

Τον έχω δει σε μάθημα και πραγματικά είμαι ευτυχισμένος.

Είναι μικρός ακόμα, δεν κάνει παραστάσεις, αλλά είναι μια καταπληκτική καθηγήτρια που έχει δύο αγόρια μαθητές που τους κάνει εντατικά μάθημα ώστε σε κάποια χρόνια να μπουν πιο σταθερά σε αυτό το πράγμα» .

“Όταν βλέπεις το κορμί του, τη διάθεσή του να είναι φτιαγμένα για αυτό και να το θέλει είναι έγκλημα να το σταματήσεις.” 

Στην ερώτηση του Γρηγόρη για το αν υπήρξαν άνθρωποι που σχολίασαν αρνητικά την επιλογή του γιου του, ο Κουρλαμπάς απάντησε ότι:

«Υπήρξε άνθρωπος στο σχολικό περιβάλλον του που μου είπε: “εντάξει, βάλτο να παίξει μπάλα” .

Αν θέλει το παιδί να παίξει μπάλα, θα παίξει. Το σώμα του μίλαγε, οποιοδήποτε συναίσθημα το μετέφερε εκεί» .

Ο ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” στον ρόλο του κακού Κλεομένη Ψαθά.