Κυκλοφόρησε το βίντεο – ντοκουμέντο από τη σοκαριστική ομοφοβική επίθεση

29/11/2019
από

Πέντε μήνες μετά, ήρθε στο φως της δημοσιότητας το σκληρό βίντεο από το απίστευτο περιστατικό ομοφοβίας, σεξισμού και βιαιοπραγίας που σημειώθηκε σε λεωφορείο στο Λονδίνο με θύματα δύο νεαρές γυναίκες.

Η 28χρονη αεροσυνοδός της Ryanair Melania Geymonat και η Αμερικανίδα φίλη της Chris επέστρεφαν με λεωφορείο στο σπίτι τους έπειτα από βραδινή τους έξοδο στο βορειοδυτικό Λονδίνο. Η αεροσυνοδός η οποία κατήγγειλε το περιστατικό αναρτώντας και τις φωτογραφίες λίγο μετά την επίθεση στο facebook, ανέφερε πως κατά την διάρκεια της διαδρομής μία συμμορία αντρών η οποία κάθονταν πίσω τους, ξεκίνησαν να ζητούν επιτακτικά από τις δύο γυναίκες να φιληθούν μεταξύ τους ενώ παράλληλα επιδίδονταν και σε σεξιστικές χειρονομίες προς το μέρος τους.

Η αεροσυνοδός προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της ζητώντας από τους άντρες να τις αφήσουν ήσυχες και να αποχωρήσουν ωστόσο η συμμορία ξεκίνησε να πετάει πράγματα μέσα στο λεωφορείο και να προκαλεί φασαρία. Όπως ανέφερε η Geymonat αυτό που θυμάται από εδώ και πέρα είναι η εικόνα της φίλης της, πεσμένη ανάμεσά τους, με εκείνους να την γρονθοκοπούν. Όταν επιχείρησε να σηκωθεί για να σώσει την φίλη της, οι άντρες ξεκίνησαν να γρονθοκοπούν και την ίδια. Όπως αναφέρει η 28χρονη δεν θυμάται πώς ακριβώς γλίτωσαν παρά μόνο πως κάποια στιγμή κατέβηκαν στο πρώτο επίπεδο του διπλού λεωφορείου και πως είχε καταφθάσει η αστυνομία.

πληροφορίες: parallaximag.gr




Δες και αυτό!