Οι Rainbow Dancers σας εύχονται Rainbow Christmas με ένα γιορτινό πάρτι

27/11/2019

Το Χριστουγεννιάτικο πάρτι των Rainbow Dancers είναι γεγονός.

Πριν τις διακοπές οι Rainbow Dancers καλούν όλα τα άτομα σε ένα πάρτι για να γιορτάσουν τον ερχομό των Χριστουγέννων. Θα χορέψουν με ρυθμούς Salsa, Tango Bachata, Μerengue, Reggaeton, Mambo , Rock & Roll αλλά και φυσικά Fox trot αφού στην μουσική τους λίστα θα υπάρχουν και πολλές χορευτικές χριστουγεννιάτικες επιτυχίες.

Η Maria Karageorgou και ο Carlos Dall’Asta ανοίγουν της πόρτες του Danzarin (Θεσσαλονίκης 17 στον Κεραμεικός) ενός μοναδικού χώρου ο οποίος μεταδίδει απόλυτα την αύρα, την ζεστασιά και την εξαίσια αισθητική της καρδιάς ενός καλλιτέχνη.

Το κάθε άτομο που θα παραβρεθεί στο πάρτι μπορεί να φέρει ένα μικρό δωράκι αξίας έως 3-4 ευρώ το οποίο κατά προτίμηση να είναι unisex. Στην συνέχεια θα περάσει λοταρία με τα ονόματα όλων όσων ατόμων έχουν φέρει δώρα ώστε τυχαία να γίνει ανταλλαγή δώρων για την νέα χρονιά.

Όπως πάντα θα Rainbow Dancers θα σας ξεφαντώσουν με ξέφρενους Latin ρυθμούς με ομαδικές χορογραφίες από τον Dimitris Kokkonis. Μια ολοκαίνουργια μουσική λίστα σας περιμένει γεμάτη από τις υπέροχες καλοκαιρινές Latin επιτυχίες.

Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζετε από χορό. Είναι η τέλεια ευκαιρία να δοκιμάσετε την εμπειρία του να είσαι μέλος των Rainbow Dancers. Σας περιμένουν να χορέψετε μαζί του ή απλά να πιείτε ένα ποτό παρέα και να περάσουτε μια ακόμα μαγική βραδιά.

Μην το χάσετε!


Τοποθεσία: Danzarin – Θεσσαλονίκης 17, Κεραμεικός
Ημερομηνία: Σάββατο 21/12, 21:30 – 2:30
Τιμή Εισόδου: 5€ με κρασί, αναψυκτικό ή μπύρα

Η σελίδα της εκδήλωσης των Rainbow dancers στο Facebook.




Δες και αυτό!