Πρώτο trailer για το W.E. της Madonna

15/10/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Φωτογραφίες και clips είδαμε, ήρθε ο καιρός να πάρουμε μια γερή δόση από το W.E, τη νέα ταινία της Madonna, με το trailer που μόλις κυκλοφόρησε.

Για να είμαστε πιο δίκαιοι, είναι κάτι σαν trailer, μιας και στο τέλος του τρίλεπτου υλικού, διαβάζουμε μια κάρτα που μας ενημερώνει πως η ταινία είναι ακόμα στο στάδιο του post.

Μάρκετινγκ τρικ θα λέγαμε εμείς, για να προετοιμάσει ακόμα περισσότερο το έδαφος για το release της ταινίας τον Δεκέμβριο.

Μετά και την προβολή της στα φεστιβάλ Βενετίας και Τορόντο, το W.E. μας υπόσχεται στιλ, κομψότητα, κοστούμια κι ένα στόρι που θα μας πηγαινοφέρνει στον χρόνο, μέσα από δυο αλληλοτεμνόμενες, ερωτικές ιστορίες.

Ορισμένα media την έκριναν λες και έβλεπαν το νέο Ντέιβιντ Λιντς… μέχρι να την δούμε κι εμείς στο Antivirus, κρατούμε τα θετικά σχόλια που ακούσαμε ή διαβάσαμε από τους υπολοίπους, που μιλούν για μια ταινία χάρμα οφθαλμών, έχοντας στο μυαλό μας, την κριτική της βρετανικής εφημερίδας, Daily Telegraph, που έγραψε πως το W.E. είναι πολύ καλύτερο από αυτό που περιμένεις, είναι τολμηρό, σίγουρο για τις δυνάμεις του, με αρκετές διασκεδαστικές στιγμές.




Δες και αυτό!