Η Γουίτνεϊ Χιούστον ήταν σε λεσβιακή σχέση τη δεκαετία του ’80

08/11/2019
από
Η Γουίτνεϊ Χιούστον ήταν σε λεσβιακή σχέση τη δεκαετία του '80

Η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και η βοηθός της Ρόμπιν Κρόφορντ (Robyn Crawford) είχαν μία μυστική εφηβική σχέση κατά τη δεκαετία του ’80, με τη μητέρα της Γουίτνεϊ, την κυρία Σίσσυ να μην ήταν και πολύ ευτυχής για το πόσο κοντά ήταν η κόρη της με την Ρόμπιν.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και η βοηθός της Ρόμπιν Κρόφορντ (Robyn Crawford)
Η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και η βοηθός της Ρόμπιν Κρόφορντ (Robyn Crawford)

H Ρόμπιν, η βοηθός της Γουίτνεϊ ισχυρίστηκε στο νέο βιβλίο της πως οι δυο τους είχαν σχέση, που δεν ήταν απλά ρομαντική. Η Γουίτνεϊ ήταν 16 ετών εκείνη την εποχή, ενώ η Ρόμπιν ήταν 19. Λίγο αργότερα, η Γουίτνεϊ υπέγραψε μια συμφωνία ρεκόρ με τον μουσικό παραγωγό Κλίβ Ντέιβις και αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση της με Ρόμπιν.

Η Ρόμπιν ανέφερε ότι η Γουίτνεϊ της είπε να χωρίσουν ​​δίνοντάς της μια Βίβλο το 1982.

“Είπε ότι δεν πρέπει να έχουμε σωματική επαφή, δήλωσε η Ρόμπιν, “γιατί θα έκανε το ταξίδι μας ακόμη πιο δύσκολο. Είπε, ότι αν οι άνθρωποι μάθουν για εμάς, θα το χρησιμοποιήσουν εναντίον μας και τότε τη δεκαετία του ’80, έτσι αισθάνθηκε.” 

“Το κράτησα κρυφό. Ένιωθα άνετα στη σιωπή μου” .

Συνέχισε, αποκαλύπτοντας ότι η μαμά της Γουίτνεϊ , η κυρία Σίσσυ ήταν πολύ διστακτική για την οικειότητα τους.

H Ρόμπιν πρόσθεσε:

“Η Γουίτνεϊ μου είπε ότι η μητέρα της έλεγε, ότι δεν ήταν φυσικό για δύο γυναίκες να είναι τόσο κοντά, αλλά ήμασταν τόσο κοντά. Δεν μιλήσαμε ποτέ για ετικέτες, όπως λεσβίες ή γκέι. Ζούσαμε μόνο τη ζωή μας και ήλπιζα να μπορούσε να είναι για πάντα.” 

Το βιβλίο: “A Song For You: My Life With Whitney Houston” , δημοσιεύεται επτά χρόνια μετά τον θάνατο της Γουίτνεϊ , όταν βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα της από την 22χρονη κόρη της, σε ηλικία 48 ετών, το 2015.




Δες και αυτό!