Η πρώτη drag queen που πάτησε στο Έβερεστ και χόρεψε στους -15°C

31/10/2019
από
Η πρώτη Drag queen στο Έβερεστ χορεύει στους -15°C
Η πρώτη Drag queen στο Έβερεστ χορεύει στους -15°C

Ο Aaron Carty, ή αλλιώς γνωστός ως drag queen και ως Queen Bey, που υποδύεται την Beyoncé, περπάτησε για επτά ημέρες και ανέβηκε στα 5.364 μέτρα για να φτάσει σε κατασκήνωση Βάσης του Έβερεστ και να κάνει το απίστευτο: Να γίνει Beyoncé και να χορέψει.

Χωρίς τρεχούμενο νερό, σε θερμοκρασίες κατάψυξης και με αμείλικτο χιόνι, φόρεσε το κοστούμι της Beyoncé, ενώ υπέφερε από το υψόμετρο, και  πραγματοποίησε ένα όνειρο που είχε από την ηλικία των 16 ετών.

Είναι η πρώτη drag queen, που φτάνει στην Κατασκήνωση Βάσης του Έβερεστ.

Ο Carty δήλωσε: «Συνειδητοποιώντας ότι ήταν μια τόσο δύσκολη πρόκληση, γκούγκλαρα να δω αν κάποια drag queen το είχε κάνει ποτέ αυτό. Δε βρήκα τίποτα, οπότε δε μπόρεσα να αντισταθώ κι έτσι πήρα μαζί μου την Beyoncé Experience» .

Ωστόσο, για να πάρει μαζί του όλα τα απαραίτητα και να μεταμορφωθεί στην Beyoncé Experience απαιτούσε κάποια θυσία. Η τσάντα του ζύγιζε αρχικά 15 κιλά, αλλά υπήρχε όριο 10 κιλών για την πτήση του. Κατάφερε να μειώσει τις αποσκευές του, κι αυτό σήμαινε ότι πήρε το μισό κοστούμι του.

Επτά ημέρες αργότερα, έφτασαν στην Κατασκήνωση Βάσης, σε θερμοκρασία -15°C.

“Περπατώντας για τέσσερις ώρες στο χιόνι, τότε έπρεπε να βγάλω τα ρούχα μου, μπροστά σε 100 ανθρώπους, για να μπω στη μουσική και στο χορό, δεν είναι πολύ διασκεδαστικό” .

Αναρωτιέστε αν θα το ξανάκανε;

“Απολύτως όχι. Είναι μια μοναδική εμπειρία. Ωστόσο, έχω την ανάγκη να κοιτάξω πού αλλού θα μπορούσα να πάρω μαζί μου την Beyonce που είναι αρκετά μοναδικό …” 

Η Beyoncé Experience έκανε μια απίστευτη εμφάνιση φέτος στο UK Black Pride στο Λονδίνο, ντυμένη με κίτρινη φόρμα και με χορευτές που φορούσαν τα άλλα χρώματα της σημαίας του Pride.

 




Δες και αυτό!