Η ομοφοβία τούς έφερε πιο κοντά ως ζευγάρι

0
1444

Η Λεάννα Μάρκογλου είναι η σύντροφος του Πάνου Καλίδη κι όπως δηλώνει υποστηρίζει τον άνδρα της στις πρόσφατες ομοφοβικές δηλώσεις.

Μετά τον σεξισμό θυμήθηκε την ομοφοβία

«Εννοείται και θα τον υποστηρίξω! Αν δεν στηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και η άποψή μου ίδια. Θα τον στηρίξω γιατί είναι και τα δικά μου πιστεύω έτσι», δήλωσε μπροστά από την κάμερα και συνέχισε:

“Κρίμα αυτές οι απόψεις να περιορίζονται σε 300 τ.μ. σπίτι, αν και όταν τις βγάζεις έξω να πάρουν αέρα, μπορεί να δεχτείς και μια κριτική που να μη σου αρέσει…”

Η ταύτιση απόψεων μάλιστα ήταν τέτοια, που ο τραγουδιστής σχολίασε πως “όλο αυτό τους έφερε πιο κοντά”. 

Κοίτα να δεις που η ομοφοβία ενώνει τα (σ.σ. ομοφοβικά) ζευγάρια.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!