Ομοφοβική μητέρα σε γκέι ζευγάρι: “Μπορείτε να φιλιέστε μόνο πίσω από κλειστές πόρτες”

0
1250

Τη λεκτική επίθεση μια γυναίκας δέχθηκε ένα ομόφυλο ζευγάρι στο Λονδίνο, που μοιράστηκε ένα φιλί σε μια στάση λεωφορείου.

Το βίντεο που ανέβασε το ζευγάρι στο διαδίκτυο δείχνει την άγνωστη γυναίκα να σταματά με το αμάξι της μπροστά από τη συγκεκριμένη στάση και να φωνάζει στους 2 άνδρες.

“Δε θα φιλάς τον φίλο στον δρόμο, έχω έναν γιο. Δεν πρόκειται να το κάνετε αυτό. Να το κάνετε πίσω από κλειστές πόρτες”.

Όταν στη συνέχεια ο ένας από τους δύο άνδρες την ρώτησε αν πιστεύει πως θα σταματήσουν να φιλιούνται μετά απ΄αυτό, εκείνη απάντησε.

“Ο γιος μου δεν πρόκειται να μεγαλώσει σαν κι εσάς και να πιστεύει ότι είναι σωστό να τον παίρνει από τον κώλο”. 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!