Το ομοφοβικό σχόλιο του Σταμάτη Σπανουδάκη στη συναυλία του στο Ηρώδειο

02/10/2019

Πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ η συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη στο Ηρώδειο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάποιοι απ΄αυτούς που βρέθηκαν εχθές στη συναυλία, ο γνωστός δημιουργός αισθάνθηκε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη να δηλώσει:

“Αισθάνομαι περήφανος που τους γονείς μου τους λένε Μαρία και Μανώλη κι όχι Μανώλη κι Μανώλη”. 

Η δήλωσή του σχολιάστηκε κι από την Πάολα Ρεβενιώτη, η οποία έγραψε στο Facebook.

“Ο Σπανουδάκης χαίρεται πάρα πολύ επειδή οι γονείς του λεγόντουσαν Μαρία και Μανώλης και όχι Μανώλης και Μανώλης. Προσωπικά χεστήκαμε κύριε Σπανουδάκη…

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!