Μόλις ολοκληρώθηκε το σενάριο της σειράς “Boys”

26/09/2019
από
Ο Russell T. Davies, δημιουργός του "Queer as Folk" αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε και τα πέντε μέρη του σεναρίου της σειράς "Boys"
Ο Russell T. Davies, δημιουργός του "Queer as Folk" αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε και τα πέντε μέρη του σεναρίου της σειράς "Boys"

Η νέα σειρά θα καταγράψει τις ζωές τριών ατόμων, ηλικίας 18 ετών, κατά τη διάρκεια της επιδημίας του AIDS.

Ο Russell T. Davies, δημιουργός του “Queer as Folk” αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε και τα πέντε μέρη του σεναρίου της σειράς “Boys” , που αφορά στη ζωή τριών νεαρών ατόμων ηλικίας 18 ετών, που μετακινούνται στο Λονδίνο το 1981, κατά τη διάρκεια μιας δεκαετίας, η οποία είδε την κρίση του AIDS να περιβάλλει την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Ο Russell T. Davies, δημιουργός του "Queer as Folk" αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε και τα πέντε μέρη του σεναρίου της σειράς "Boys"
Ο Russell T. Davies, δημιουργός του “Queer as Folk” αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε και τα πέντε μέρη του σεναρίου της σειράς “Boys”

O Davies έγραψε στο Instagram: “Τελείωσε! Και τα πέντε μέρη παραδόθηκαν” BOYS, Channel 4, 2020. Το Cast θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα!”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Russell T Davies (@russelltdavies63) στις

Σύμφωνα με μια επίσημη περίληψη, η σειρά θα ακολουθήσει “ένα νεανικό τρίο, που στην αρχή δε γνωρίζονται, φεύγουν από το σπίτι τους στα 18 τους, και κατευθύνονται στο Λονδίνο το 1981 με ελπίδα, φιλοδοξία και χαρά. Ωστόσο, οδεύουν ολοταχώς προς μία επιδημία, για την οποία οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο είχαν άγνοια.

Χρόνο με τον χρόνο, επεισόδιο το επεισόδιο, η ζωή τους αλλάζει, καθώς το παρακολουθούμε το μυστήριο ενός νέου ιού, που ξεκινάει ως φήμη, μετά γίνεται λόγος για απειλή, έπειτα έρχεται ο τρόμος, και τελικά αυτό είναι κάτι που συνδέει την τριάδα μαζί σε έναν κοινό αγώνα.

Είναι η ιστορία των φίλων τους, των εραστών, και των οικογενειών τους, ιδιαίτερα της Jill, της κοπέλας που τα αγαπά, τα βοηθά, και τα σκληραγωγεί στις μάχες που έρχονται. Μαζί θα υπομείνουν τη φρίκη της επιδημίας, τον πόνο της απόρριψης, και τις προκαταλήψεις, που αντιμετωπίζουν οι ομοφυλόφιλοι, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας. Υπάρχουν τρομερές απώλειες και υπέροχες φιλίες, και σύνθετες οικογένειες, που ωθούνται στο όριο, αλλά και πέραν από αυτό.

Είναι μια σειρά που θυμάται τα αγόρια που χάσαμε και γιορτάζει εκείνες τις ζωές που έζησαν τόσο έντονα» .

Ο Davies αποκάλυψε, επίσης, ότι το όνομα της σειράς θα αλλάξει, έτσι ώστε να μην συγχέεται με τη σειρά “The Boys” του Amazon Prime.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!