“Το ότι είμαι γκέι, αυτό είναι και η μεγαλύτερη δύναμή μου”

24/09/2019
από
Hayley Kiyoko: "Το ότι είμαι γκέι είναι η μεγαλύτερη δύναμή μου"
Hayley Kiyoko: "Το ότι είμαι γκέι είναι η μεγαλύτερη δύναμή μου"

“Το ότι είμαι γκέι είναι η μεγαλύτερη δύναμή μου” δήλωσε η Χέιλι Κιγιόκο κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισής στο τοκ σόου (talk show) της Κέλλυ Κλάρκσον, που μίλησε ως ανοιχτά γκέι, για το τι σημαίνει να ζει με τόση ορατότητα σε σχέση με τη σεξουαλικότητά της.

“Η μεγαλύτερη αδυναμία μου μεγαλώνοντας ήταν ότι ήμουν γκέι και ότι ήμουν διαφορετική από όλους τους άλλους και τώρα αυτό έχει γίνει η μεγαλύτερή μου δύναμη, γιατί με ενδυναμώνει» , δήλωσε η Κιγιόκο και συνέχισε ότι: “Φοβόμουν πραγματικά να μεγαλώσω, επειδή ήμουν έτσι, και η ζωή θα είναι τόσο δύσκολη, και οι άνθρωποι απλά δε θα με καταλάβουν” .

Όμως συνέχισε:
«Προχωρώντας στη μουσική μου καριέρα, σκέφτηκα ότι αν φοβόμουν εγώ, το ίδιο θα έκαναν και όλοι οι άλλοι. Έτσι, χρειάζεται να αγκαλιάσω το ποια είμαι, πρέπει να είμαι εγώ η γενναία, γιατί αν κάνω εγώ αυτό το πρώτο βήμα, όλοι οι άλλοι θα ακολουθήσουν. Θα νιώσουν έμπνευση και θα ξέρουν ότι μπορούν να έχουν μια καλή ζωή. Δε χρειάζεται να αυτοκτονήσουν, δεν πρέπει να μην αγαπούν τον εαυτό τους, μπορούν να αγαπηθούν. Είναι για όλες αυτές τις απίστευτες, ισχυρές γυναίκες και όλους τους ανθρώπους γενικά, το πρώτο βήμα και η πρωτοβουλία για να το αποφασίσουν.” 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!