Η Αντζέλικα Ρος γίνεται το πρώτο τρανς άτομο που παρουσιάζει προεδρικό ντιμπέιτ

18/09/2019
από
Angelica Ross
Angelica Ross

“Αυτή είναι η πρώτη φορά που τα ΛΟΑΤΚΙ ζητήματα θα συζητηθούν αποκλειστικά από τους υποψηφίους του 2020.” 

Angelica Ross
Angelica Ross

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τρανς ακτιβίστρια, Αντζέλικα Ρος, μαζί με την Πρόεδρο και CEO της GLAAD, Σάρα Κέιτ Έλλις, θα παρουσιάσουν και θα συντονίσουν τη συζήτηση για τα ΛΟΑΤΚΙ ζητήματα, με υποψηφίους για το χρίσμα για την προεδρεία των ΗΠΑ.

Τα πολιτικά υποψήφια πρόσωπα, που έχουν επιβεβαιώσει ότι θα παρευρεθούν είναι: ο Τζο Μπάιντεν, ο Κόρι Μπούκερ, ο Πιτ Μπυττίκγκ, ο Χουλιάν Κάστρο, η Τούλσι Γκάμπαρντ, η Κάμαλα Χάρις, η Έιμυ Κλόμπουκαρ, ο Τζόι Σεστακ, η Ελίζαμπεθ Ουόρεν και η Μαριάν Γουίλιαμσον.

Κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ το κάθε υποψήφιο άτομο θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει το πρόγραμμά του για την βελτίωση των ΛΟΑΤΚΙ δικαιωμάτων.

Παρά τις υποσχέσεις, η GLAAD έχει καταγράψει 123 επιθέσεις εναντίον της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας από τη διοίκηση του Τραμπ, ειδικά σε βάρος των Αφροαμερικανών τρανς γυναικών.

την Πρόεδρο και CEO της GLAAD Σάρα Κέιτ Έλλις
την Πρόεδρο και CEO της GLAAD Σάρα Κέιτ Έλλις

“Αυτό το Προεδρικό ΛΟΑΤΚΙ Φόρουμ είναι μια κρίσιμη στιγμή στον κύκλο εκλογών του 2020” , δήλωσε η Έλλις και πρόσθεσε ότι: “Είναι η πρώτη φορά που τα ΛΟΑΤΚΙ θέματα θα συζητηθούν αποκλειστικά από τους υποψηφίους για το χρίσμα της προεδρείας σε εθνικό επίπεδο” .

Η Αντζέλικα Ρος και η Σάρα Κέιτ Έλλις θα παρουσιάσουν και θα συντονίσουν το ΛΟΑΤΚΙ Προεδρικό Φόρουμ στις 21 Σεπτεμβρίου.




Δες και αυτό!