Τις έδιωξε από το αμάξι επειδή αντάλλαξαν ένα φιλί στο μάγουλο (βίντεο)

09/09/2019
από

Ήταν την περασμένη Κυριακή, όταν η Kristin Michele και η σύντροφός της, Jenn Mangan, κάλεσαν ένα Uber για να τους πάει σε μια συναυλία στο Νιου Τζέρσει.

“Αυτή η γυναίκα μας πήρε με το αμάξι της”, έγραψε η Kristin στο Facebook. “Ξεκινήσαμε. Κάποια στιγμή έδωσα στη σύντροφό μου ένα φιλί στο μάγουλο. Ξαφνικά σταμάτησε το αμάξι και μας ζήτησε να βγούμε. Όταν τη ρώτησα γιατί, μου απάντησε ότι δεν ανέχεται τέτοια πράγματα στο αμάξι της”.

Η Κristin αποφάσισε να καταγράψει το περιστατικό με το κινητό της. Στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Με διώχνεις επειδή είμαι gay”, ακούγεται να λέει η Kristin στο βίντεο με την οδηγό να της απαντά: “Ναι, γι΄αυτό. Ναι. Βγες έξω”

Όταν η Kristin της επισήμανε ότι “πρόκειται για μια διαδρομή μέσω Uber και ότι έχει ήδη πληρωθεί”, η οδηγός απάντησε: “Αυτό είναι το αμάξι μου. Μπορώ να αρνηθώ όποια διαδρομή θέλω. Καλώ τη αστυνομία”.

https://www.facebook.com/kristin.gauthier.5/videos/10100426717922350/?t=12

Η οδηγός στη συνέχεια προσπάθησε να πάρει το κινητό από τα χέρια της Kristin.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, εκπρόσωπος της Uber δήλωσε ότι η “Uber δεν επιτρέπει καμία διάκριση και ότι έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την οδηγό”.




Δες και αυτό!