Rainbow Dance έναρξη χρονιάς με δωρεάν μαθήματα

05/09/2019
από
RainbowDancers

Φέτος μπαίνουμε, αισίως και με μεγάλη μας χαρά, στο 5ο έτος της πρωτοβουλίας αυτής που ονομάστηκε Rainbow Dance. To ταξίδι μας μέσα σε αυτά τα χρόνια που έχουν περάσει είναι πραγματικά φανταστικό και αποτελεί έμπνευση για όλα τα μέλη της ομάδας.

RainbowDancers

Μέσα στο πλήρωμα αυτού του χρόνου το project έχει μεγαλώσει και έχει διαιρεθεί σε πολλά διαφορετικά χορευτικά τμήματα, το καθένα από αυτά μοναδικό και πιο εξειδικευμένο σε σχέση με τις ανάγκες των μελών. Γι’ αυτόν τον λόγο, φέτος για πρώτη φορά, ξεκινάμε με ένα τριήμερο δωρεάν μαθημάτων για καινούργιους και παλιούς μαθητές.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν 1η, 2η και 3η Οκτωβρίου, τις απογευματινές ώρες μεταξύ 19:00 και 22:00 κι ο σκοπός τους θα είναι να δώσουν σε κάθε ενδιαφερόμενο την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με το αντικείμενο του κάθε τμήματος, ώστε να μπορέσει να επιλέξει τι του ταιριάζει περισσότερο και τι θέλει να ακολουθήσει στη διάρκεια της χρονιάς.

Την Τρίτη 01 Οκτωβρίου, 19:00 – 22:00 το μάθημα θα είναι αφιερωμένο στο project Rainbow Dancers. Σ’ αυτό το τμήμα διδάσκονται Latin χοροί όπως Salsa, Mambo, Bachata, Rock’n’Roll, Rumba, Cha Cha Cha, Samba, Jive.

Την Τετάρτη 02 Οκτωβρίου, 19:00 – 22:00 το μάθημα θα είναι αφιερωμένο στο project Queer Tango Athens και θα έρθουμε σε επαφή με το Αργεντίνικο Τάνγκο.

Την Πέμπτη 03 Οκτωβρίου, 19:00 – 22:00 το μάθημα θα είναι αφιερωμένο στο project Rainbow Choreo, όπου θα δουλέψουμε ομαδικές χορογραφίες με βάση το Reggaeton και διάφορα άλλα στυλ χορού.

Για τα δωρεάν μαθήματα αυτά δεν είναι απαραίτητο κάποιος να δηλώσει συμμετοχή.

Θα είναι τόσο μεγάλης διάρκειας ώστε όποιο άτομο ενδιαφέρεται να μπορέσει να έρθει οποιαδήποτε στιγμή τον βολέψει μέσα σε αυτό το τρίωρο. Ο σκοπός τους άλλωστε είναι η γνωριμία με τον δάσκαλο Δημήτρη Κοκκώνη και με τη φιλοσοφία και τον τρόπο διδασκαλίας του Rainbow Dance.

Mετά την ολοκλήρωση αυτού του τριημέρου θα δημιουργηθούν και τα εκάστοτε τμήματα χορού, των οποίων τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από 14 Οκτωβρίου, και πιο συγκεκριμένα οι μέρες και οι ώρες θα ανακοινωθούν στο site rainbowdance.gr.

Σας περιμένουμε όλους για να ξεκινήσουμε άλλη μια μοναδική χρονιά και να μεγαλώσουμε μαζί την οικογένεια που εμείς έχουμε ονομάσει Rainbow Dance!

Nimertis Action Art , Μοναστηράκι Αγάθωνος 6 & Βύσσης (Κοντά στο μετρό)

Facebook Event




Δες και αυτό!