Πρωτοβουλία εργαζόμενων στα Δημόσια Νοσοκομεία για δωρεάν Υγεία σε όλους

05/09/2019

Εμείς οι Εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία της Ελληνικής Επικράτειας Ορκιζόμαστε ότι θα παρέχουμε με κάθε τρόπο Δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας σε όλους τους πολίτες που τις έχουν ανάγκη Ανεξαρτήτως Φυλής, Χρώματος, Εθνικής, Θρησκευτικής Ταξικής και Επαγγελματικής Προέλευσης.

Σε αυτήν μας την απόφαση θα υπερβούμε με κάθε τρόπο νόμους, διατάξεις και εντολές
της οποιασδήποτε πολιτικής ή διοικητικής ηγεσίας.

Σύντομα θα βρείτε ενημερώσεις για εμάς και την πρωτοβουλία μας σε σελίδα μας στο διαδίκτυο, και δελτία τύπου που έχουμε σκοπό να αποστείλουμε στα έντυπα μέσα.

«Ανένταχτοι Εργαζόμενοι όλων των Ειδικοτήτων στα Ελληνικά Δημόσια Νοσοκομεία»

Η πρωτοβουλία αυτή γεννήθηκε μόλις χθες και ζητά την συμπαράσταση όλων

Μέλος της και εγώ που αναρτώ προχείρως το ξεκίνημα μας.

Στην πρωτοβουλία αυτή μπορούν να συμμετέχουν όσοι Ενεργοί Πολίτες πιστεύουν ότι το Δικαίωμα στην Δωρεάν Υγεία είναι πάνω από νόμους και διατάξεις.

Χάρης Μαραμενίδης,
Εργαζόμενος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας

Από το facebook

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!