“Το coming out μου ήταν από τις τρομακτικότερες εμπειρίες της ζωής μου”

04/09/2019
από
Η YouTuber Lilly Singh, https://www.instagram.com/lilly/
Η YouTuber Lilly Singh, https://www.instagram.com/lilly/

Η YouTuber Lilly Singh, γνωστή από το βίντεό της ως Superwoman, μίλησε για την εμπειρία του coming out της σε ένα συγκινητικό post στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lilly Singh (@lilly) στις


Η Καναδή YouTuber, η οποία έχει περισσότερους από 14 εκατομμύρια subscribers, έκανε coming out ως bi στο twitter τον Ιανουάριο του 2019. Κι ενώ έκανε δημόσια coming out επτά μήνες πριν, είχε ήδη μιλήσει για τον σεξουαλικό της προσανατολισμό στους δικούς της ένα χρόνο πριν:

“Όταν αποφάσισα να κάνω coming out στα social media, το έκανα μέσω ενός post. Έχοντας μοιραστεί τόσα πολλά από τη ζωή μου με το κοινό για τόσο πολύ καιρό, αυτή πια είναι μία πτυχή της ζωής μου, που δε θέλω να εξηγώ άλλο.” 

Βέβαια, παρά τις όποιες προκλήσεις χρειάστηκε να αντιμετωπίσει, αναφέρει ότι η όλη διαδικασία “Άξιζε. Τέλος.” 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lilly Singh (@lilly) στις

Μία από τις “σκληρές αλήθειες” του να είσαι “ανοιχτά αμφισεξουαλική” , είπε η 30χρονη ότι είναι η εξής:

“Θα ήταν χαρά μου να σας έλεγα ότι πραγματικά όλοι ήταν υποστηρικτικοί και ότι ο κόσμος δε με αντιμετώπιζε διαφορετικά, αλλά θα σας έλεγα ψέματα. Είμαι όμως χαρούμενη που το coming out μου ενέπνευσε τόσο πολύ κόσμο αλλά, ως έναν βαθμό, χωρίς να αγνοώ και το ότι κάποιοι απογοητεύτηκαν από την αλήθεια μου, ή δεν την βρήκαν ιδανική. Ανεξάρτητα αν συμφωνώ μαζί τους ή όχι, δε μπορώ να αρνηθώ το γεγονός ότι τα κύματα αυτής της ενέργειας με έκαναν να αισθάνομαι ανασφαλής, περισσότερο από μία φορά μέσα στον χρόνο. Για πάρα πολλά χρόνια, έζησα με το προνόμιο να μπορώ να σχετιστώ με όλα τα ερωτικά κομμάτια και τις ρομαντικές κομεντί και τώρα, που η θέση μου στο φάσμα έχει μετατοπιστεί, συνειδητοποιώ πόσο στενάχωρο είναι που δε μπορούν όλοι να το κάνουν.” 

Η YouTuber Lilly Singh, https://www.instagram.com/lilly/
Η YouTuber Lilly Singh, https://www.instagram.com/lilly/

Είπε ακόμη ότι η στήριξη από την LGBT+ κοινότητα τη βοήθησε για να αισθανθεί περισσότερο μέρος της κοινωνίας:

“Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους έμαθα τη δύναμη του να είσαι καλός άνθρωπος με τους ανθρώπους, ακόμη κι όταν είναι διαφορετικοί. Κάθε φιλικό μου πρόσωπο και μέλος της οικογένειάς μου, που με πλησιάζει με λόγια ενδυναμωτικά, δε μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει για μένα, μέσα σε περιόδους αβεβαιότητας, όταν η ζωή είναι πολύ δύσκολη για τα LGBTQ+ άτομα και για πολλές άλλες ομάδες πληθυσμού. Η καλοσύνη, η ενσυναίσθηση και η ανθρωπιά έχουν να διανύσουν μία πραγματικά πολύ μακριά πορεία. Βάλτε φως, όχι σκοτάδι. Αγαπάτε ο ένας τον άλλον.” 

https://www.youtube.com/channel/UCfm4y4rHF5HGrSr-qbvOwOg




Δες και αυτό!