Το “πρώτο gay φιλί στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου” θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

View this post on Instagram

1981…Το πρωτο gay φιλί στην ιστορία του Ελληνικου θεάτρου.. Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ του Τζών Χερμπερτ. Σε σκηνοθεσια του πολυταλαντου Κωνσταντίνου Μάριου που το ειχε μεταφρασει κ δυστυχως δεν βρισκεται πια αναμεσα μας. Στο θεατρο ΑΣΚΟΣ της Δροσοπουλου που δεν υπαρχει πια και χτιστηκε με τον μοχθο της σπουδαιας τότε ομάδας του ΑΣΚΗΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ..Μεγαλη επιτυχια και πολυ τολμηρό για την τότε εποχή,εργο σκληρο κ βαθεια ανθρώπινο μεσα στο κελί ενος αναμορφωτηρίου…Ολη η Αθήνα περασε για να το δει..Στην φωτο μαζι με τον αγαπητο συνάδελφο Γίώργο Κροντήρη.

A post shared by σπυρος μπιμπιλας (@spyrosmpimpilas) on

“1981…Το πρώτο gay φιλί στην ιστορία του Ελληνικού θεάτρου…

Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ του Τζών Χερμπερτ. Σε σκηνοθεσία του πολυτάλαντου Κωνσταντίνου Μάριου που το είχε μεταφράσει και δυστυχώς δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Στο θέατρο ΑΣΚΟΣ της Δροσοπουλου που δεν υπάρχει πια και χτίστηκε με τον μόχθο της σπουδαίας τότε ομάδας του ΑΣΚΗΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ…

Μεγάλη επιτυχία και πολύ τολμηρό για την τότε εποχή, έργο σκληρό και βαθιά ανθρώπινο μέσα στο κελί ενός αναμορφωτηρίου… Όλη η Αθήνα πέρασε για να το δει.. Στην φωτο μαζί με τον αγαπητό συνάδελφο Γιώργο Κροντήρη”, έγραψε χαρακτηριστικά.