Της είπαν να κρύψει τη σεξουαλικότητά της για να παίξει σε ταινία της Marvel

03/09/2019
από
Kristen Stewart
Kristen Stewart

Η Kristen Stewart είπε ότι της είπαν να κρύψει τη σεξουαλικότητα της για να προωθήσει την καριέρα της.

Kristen Stewart
Kristen Stewart

Η ηθοποιός – η οποία βγαίνει ανοιχτά τόσο με άντρες όσο και με γυναίκες συμπεριλαμβανομένων των Robert Pattinson και Stella Maxwell και ζει ανοιχτά με σχέση με τη σεξουαλικότητά της, είπε σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar ότι δεν ήταν πάντα έτσι τα ρπάγματα.

“Μου έχουν πει ακριβώς το εξής: “Αν θες κάνε αυτήν την χάρη στον εαυτό σου, και μη βγαίνεις έξω κρατώντας το χέρι της κοπέλας σου δημόσια, και τότε μπορεί να πάρεις έναν ρόλο σε μια ταινία της Marvel.” Δε θέλω να συνεργαστώ με τέτοιους ανθρώπους.” 

Kristen Stewart, Bazaar cover
Kristen Stewart, Bazaar cover

Σήμερα, έχει προτάσεις για ρόλους ακριβώς λόγω της σεξουαλικότητάς της:
“Κυριολεκτικά, η ζωή είναι ένας τεράστιος διαγωνισμός δημοτικότητας” , πρόσθεσε.

Η Kristen δεν αυτοπροσδιορίζεται ως straight, gay ή bi και χαίρεται για τη νέα γενιά, που της έδωσε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσει ότι δε χρειάζεται να βάλει κάποια ταμπέλα στη σεξουαλικότητά της ή στο ποια είναι.

Kristen Stewart
Kristen Stewart

“Νομίζω ότι φτάνουμε σε ένα σημείο όπου – δεν ξέρω, η εξέλιξη είναι ένα περίεργο πράγμα – γινόμαστε όλο και πιο πολύ ένα με την ασάφεια. Κι αυτό είναι πραγματικά πανέμορφο πράγμα» , εξήγησε. Ερωτηθείς για το πώς είναι να γίνει η σεξουαλικότητά της ζήτημα συζήτησης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Kristen είπε: “Λοιπόν, νομίζω ότι ήθελα απλά να απολαύσω τη ζωή μου. Κι αυτό ήταν προτεραιότητα, έναντι της προστασίας της ζωής μου, γιατί κατά την προστασία της, την κατέστρεφα.” 

Η Kristen πρόκειται να παίξει μαζί με την Ella Balinska, τη Naomi Scott, την Elizabeth Banks και τον Noah Centineo στη νέα ταινία Charlie’s Angels, η οποία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Νοεμβρίου.

Θα πρωταγωνιστήσει, επίσης, με τον Mackenzie Davis σε μια επερχόμενη ρομαντική κομεντί, που ονομάζεται Happiest Season, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020.




Δες και αυτό!