Φορώντας ένα λεοπάρ πουκάμισο και παντελόνι σε μοτίβο ζέβρας, ο αστέρας του κινηματογράφου Τζεφ Γκόλντμπλουμ στάθηκε μπροστά-μπροστά στη Νότια Παρέλαση Decadence της γαλλικής συνοικίας, την Κυριακή στη Νέα Ορλεάνη.

Ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ στην πορεία Decadence 2019
Ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ στην πορεία Decadence 2019

Ο ηθοποιός, ευρύτερα γνωστός από ταινίες όπως “Jurassic Park” και “Independence Day,” βρισκόταν εκεί με κινηματογραφιστές, με σκοπό να πάρουν πλάνα για ένα τηλεοπτικό σόου της Disney, που αναμένεται να ξεκινήσει, γεμάτο με γκλίτερ.

Να πούμε ότι το Φεστιβάλ της Νότιας Decadence ξεκίνησε το 1972 και μέσα στα 47 χρόνια έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά events, σε σημείο που μερικές φορές αναφέρονται σ’ αυτό ως το “Gay Mardi Gras” και βέβαια είναι δημοφιλές στην LGBT κοινότητα και σε συμμάχους. Δε μπορεί κανείς να δει περισσότερο γκλίτερ μαζεμένο, απ’ ότι μπορεί να δει στην Decadence Parade.

Ambush Magazine, Southern Decadence 2019
Ambush Magazine, Southern Decadence 2019

Το θέμα για φέτος ήταν: “Φρουτοσαλάτα” και παρουσιάστηκαν πολιτικές ταυτότητας φύλου και σεξουαλικότητας και υπήρξε τουλάχιστον ένα παράδειγμα πολιτικής σάτιρας.

Η παρέλαση ολοκληρώθηκε με μια ομάδα κοστουμιών με το όνομα “Nice Police” που παρίστανε “Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ” . Η ομάδα είχε χρυσές χειροπέδες και πετούσε πλαστές πράσινες κάρτες.